Razlozi zbog kojih su vašem domu potrebne trakaste zavese

trakaste zavese

Možda niste fan zavesa, ali ne možete da poreknete njihovu važnost u bilo kom prostoru ili okruženju. Zahvaljujući zavesama ne samo da se vi možete sakriti od radoznalih pogleda spolja, već svoj dom možete zaštititi i od sunčevih zraka koji ponekad zaista mogu da budu uporni i dosadni. Ukoliko baš i niste sigurni u ovo, samo pokušajte da nekoliko dana izdržite bez zavesa. Sigurno ćete na kraju primetiti da se i vaš dom i vi osećate nekako ogoljeno i izloženo, a to definitivno neće biti osećaj koji ćete imati nakon što stavite zavese.


No, znate u čemu je možda problem? To što ste navikli na tradicionalne zavese koje su često daleko od modernog i atraktivnog. Ipak, i za taj problem postoji rešenje, a ono se zove – trakaste zavese! Veliki izbor ovih ali i drugih vrsta zavesa možete naći na https://lukicrolet.rs/ .U narednim redovima vam otkrivamo šta je to što ih čini tako posebnim i zašto će ih vaš dom obožavati.

Savršeno funkcionalne

Trakaste zavese su definitivno otklonile mnoge nedostatke koje su imale klasične zavese ili je makar njihovim nastankom izgled klasičnih zavesa podignut na novi, savremeniji i atraktivniji nivo. Jer, ko želi da ima klasične i prilično nepraktične zavese kada može da ima trakaste zavese?! Ne samo da se one savršeno uklapaju u svaku vrstu enterijera, bila ona poslovnog ili privatnog karaktera, već se ova vrsta zavesa može koristiti i kao pregradni zid u velikim prostorijama.
Trakaste zavese se lako ugrađuju u plafon ili na zid, a moguće ih je prilagoditi čak i velikim otvorenim površinama kakvi su izlozi.

Čak ni simetrija ne mora da vas brine – ove zavese bez problema možete ugraditi čak i za potrebe asimetričnih, kosih prozora ili vrata nepravilnog oblika kao što su ona na potkrovljima.

Možete ih pomerati u jednu stranu, u obe strane, a kontrolisanjem položaja traka, možete da kontrolišete nivo osvetljenosti i vidiljivosti u odnosu na ono što je spolja. Otprilike, sve što zamislite je moguće sa trakastim zavesama!

Lake za održavanje

Trakaste zavese će definitivno voleti sve domaćice jer su tako lake za održavanje! S obzirom na to da je ova vrsta zavesa izrađena od tekstila koji je plastificiran, biće dovoljno da ih jednostavno prebrišete kako bi one ponovo zasijale punim sjajem. Osim toga, same trake koje čine ove zavese su zaštićene nezapaljivim i antistatičim slojem što ih čini još pogodnijim za svakodnevnu i bezbednu upotrebu.

Modernog izgleda

Niko nije imun na lepo pa će vam zato sigurno biti važna i činjenica da se trakaste zavese i te kako mogu pohvaliti modernim i atraktivnim izgledom. Trakaste zavese su dostupne u najrazličitijim bojama i dezenima tako da ćete sigurno moći da pronađete model za sebe koji će se odlično uklopiti u vaš enterijer, bez obzira na to da li je reč o vašem domu ili kancelariji. Zahvaljujući svom izgledu, trakaste zavese obožavaju svi kojima je bitan moderan izgled životnog prostora i koji čak i ovakve neophodne elemente u domu posmatraju kao dekorativni detalj. Osim toga, trakaste zavese nude i tu mogućnost da iskombinujete više različitih boja i na taj način dobijete zanimljivu zavesu koja će svakako biti primećena jer će izgled vašeg doma podići na sasvim drugi nivo!

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Copyright Beograd na drugačiji način. 2024
Tech Nerd theme designed by FixedWidget