Infinity event centar – mesto gde se dogadjaji dižu na viši nivo

Nema onog  ko ne želi nešto drugačije i nesvakidašnje, naročito kada je reč o proslavama, bez obzira da li su porodične ili poslovne, pamte se samo one koje se po nečemu izdvajaju. Nekada su se prepričavale one na kojima se dobro jelo i pilo, gde je veselje trajalo do kasno u noć, uz orkestar koji svira za dušu.

Danas je drugačije, danas se teži luksuzu i komforu, važno je da prostor bude elegantan, ušuškan, da je zvanicama udobno, da se tokom proslave osećaju komforno, dekoracija treba da bude nešto nevidjeno, a specijaliteti da su egzotični, da sve odiše luksuzom, a on pomera granice od proslave do proslave, svaka treba da je posebna za sebe, a to se postiže u salama kakve imaju event centri koje se transformišu, za svaku novu proslavu dobijaju novi izgled, ambijent se menja do detalja i prilagodjava novim klijentima i njihovim željama. Zato su na glasu event centri poput Infinity event centra koji je epicentar luksuznih dešavanja.

Šta da očekujete na mestu luksuza i glamura?

Samo na mestima autentičnog ambijenta, kakav je Infinity event centar,  proslava  može da se upriliči tako da postane potpun estetski doživljaj. Smešten tik uz samu tvrdjavu Kalemegdan,  u njenom podnožju, na obali reke Save, ovaj event centar je zbog lokacije jedan od najtraženijih u glavnom gradu. Menadžerski tim je maksimalno iskoristio autentičnost prostora pored reke i pogled na tvrdjavu, tako što je gostima omogućio fascinantan pogled sa ogromne terase koja se naslanja na salu event centra, sa nje je sigurno najlepši pogled na zalazak sunca u glavnom gradu.

U takvom ambijentu može se očekivati neočekivano, u Infinity event centru je to neočekivano stvarno moguće, prvenstveno zbog prostora koji je neutralnih nijansi i u stilu minimalizma, sa vrlo malo detalja, ostavlja prostor dekoraterima da ga transformišu u ono što su klijenti zamislili. Kako bi se upotpunio doživljaj glamura i stila, posluženje mora da isprati proslavu, odnosno priču od početka do kraja, vrhunska usluga je ta koja proslavu diže na viši nivo, sve ostalo može da se namontira, ali usluga ne sme da zakaže, ukoliko se želi dogadjaj za pamćenje. Zato se usluga poverava ljudima od poverenja. 

Vrhunska usluga stvara vrhunske dogadjaje

Vrhunska usluga u Infinity event centru jedna je od najvažnijih odlika ovog magičnog mesta. Njihov tim za organizaciju proslava uvek je na strani klijenata, ispunjava želje, posebno mladencima, ali ništa manje ni ostalim klijentima i trudi se da od njihove proslave stvori stvarno poseban i  magičan dan. S tim ciljem se sve planira unapred, do najsitnijih detalja se uklapa u slagalicu savršenog dogadjaja, ništa se ne prepušta slučajnosti, niti ostavlja za poslednji trenutak.

Profesionalnost i odgovornost na visokom nivou dovode do toga da klijenti već dugo imaju bezrezervno poverenje u uslugu ovog event centra, da im apsolutno poveravaju čitavu organizaciju, da im mnogi prepoštaju izbor dekoracije, detalja, pa čak i menia, iako se insistira na tome da klijenti postave svoje zahteve, daju svoje predloge i sugestije, da ostave lični pečat na savršeno organizovanu proslavu i budu povod da se danima prepričava da je baš njihov dogadjaj onaj koji je za nijansu sve druge ostavio u senci.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Copyright Beograd na drugačiji način. 2024
Tech Nerd theme designed by FixedWidget