ZA KUPATILO IZ SNOVA: NAMEŠTAJ KOJI MENJA SVE

Da bi svako kupatilo bilo prilagođeno našim potrebama neophodno je da pored osnovnih elementa koje ga inače čine napravimo i korak dalje ka uređenju i opremanju. Glavne vodilje u tom procesu trebalo bi da vam budu praktičnost i funkcionalnost. Ali ono što je ključno jeste da to sve bude isključivo po vašem ukusu jer ste upravo vi ti koji će ga koristiti svakodnevno. Neka mesto na kojem započinjete i završavate svoj dan bude spoj svega onoga što vam je potrebno ali i onih boja i dezana u kojima uživate. 

Mnogi saloni, a među njima i Nantes kupatila nude široku lepezu proizvoda, posebno kupatilskog nameštaja pomoću kojih ćete realizovati sve svoje ideje i želje. 

KOMODE I FIOKE

Prva pomisao na kupatilski nameštaj biće u vezi sa komodama, ormarićima i policama. Pažljivo birajte ovaj nameštaj kako bi bio funkcionalan i praktičan, ali u isto vreme i uklopiv u celokupan enterijer. Pre početka planiranja razmislite za šta vam sve treba prostor za odlaganje odnosno koje sve stvari nameravate da odlažete tu. Ono što se često zaboravi jeste da je pored prostora koji nam treba za kozmetiku, peškire i prljav veš, potreban prostor i za sredstava koja koristimo za čišćenje. Njih je posebno važno odvojiti i ostaviti na mesto koje nije lako dostupno maloj deci. Ovo je pogotovo praktično rešenje kod višečlanih porodice kako bi se svakom članu obezbedio lični prostor za stvari koje su mu potrebne. Ulaganje u jedan komad samostojećeg nameštaja može biti savršeno rešenje za stvaranje malog skladišta (bilo da se radi o ormaru za veš, peškire ili kozmetiku). 

OGLEDALA

Posedovanje ogledala se podrazumeva. Ideja za male prostore mogu biti ormari sa ogledalom kako bi se stvorio osećaj prostranosti. Danas sve popularnija su ona ogledala koja idu sa led rasvetom. U zavisnosti od ambijenta i efekata koji želite da postignete biraćete i ovaj komad, ali i od budžeta koji ste za to odvojili. U širokoj ponudi firme Nantes možete naći ona obična, zatim ona sa osvetljenjenjem, sa policma, sa ormarićem, pa čak i one modele koji su namenjeni ugostiteljskim objektima i poslovnim prostorima. 

ORMARIĆI SA UMIVAONIKOM

Odabir pravog ormarića za vaše kupatilo zavisiće od mnogo faktora i može biti težak izbor pred vama. Na njega će uticati veličina prostora, pozicioniranje ostalih stvari, šema boja i materijala ali i od još jedne bitne stvari – od toga koliko članova porodice će ga koristiti. Danas je bar toliko dostupnih modela na tržištu da ćete sigurno naći ormarić sa umivaonikom koji baš vama odgovara. Postoji mnogo oblika i veličina, svih ukusa i različitog raspona u ceni. Nema izgovora da ne uživate u lepoti i praktičnosti ovog komada nameštaja. Umivaonik u stilu ormarića koji se sastoji od lavaboa, ormarića, otvorenih polica, fioka, ili kombinaciji svega ovoga, pomoći će i u održavanju reda. 

POLICE 

Drvene police mogu biti odličan izbor, ali izbegavajte one napravljene od iverice zbog osetljivosti na vlagu (koja kasnije može dovesti do bubrenja i trajnog oštećenja artikla). Otpornost na vlagu i dodir sa vodom se podrazumeva kod svih proizvoda koje nudi firma Nantes kupatila. Oni prepoznaju značaj polica u ove svrhe te kod njih možete naći one koje se postavljaju horizontalno i vertikalno, u zavisnosti od rasporeda. Kao i kod ostalih elemenata postoji dosta modela i dezena, ali i od različitog materijala. 

Veoma korisno u ove svrhe može biti i konsultovanje sa stručnjacima u salonima, a stručnjake iz firme Nantes kupatila možete kontkatirati i telefonskim putem i putem njihovog sajta ukoliko živite van Beograda gde oni imaju dve svoje radnje. 

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Copyright Beograd na drugačiji način. 2024
Tech Nerd theme designed by FixedWidget