Restoran Jezero Nova Godina 2023 – Sve što treba da znate

Restoran Jezero by Azzaro je dio poznatog kompleksa restorana poznatih kao Azzaro Clubs. Ovakav kompleks obuhvata tri dijela Jezero by Azzaro, Azzaro Black Club i Azzaro Green Club.

Zbog svoje lokacije restoran je odlično mjesto za svadbe. Međutim, ovaj restoran je odlična lokacija i za proslave Nove godine i drugih slavlja koja uključuju veliki broj ljudi.

U ovom tekstu možete da saznate sve o Restoran Jezero Nova godina proslavi, ali i generalno o restoranu i tome šta on nudi. 

 

Restoran Jezero by Azzaro – Sve što treba da znate

Restoran Jezero By Azzaro se nalazi na Adi Ciganliji, u prirodi odnosno u šumi i to kraj samog beogradskog jezera koje je jedan od simbola prestonice.

Bez obzira što je ušuškan na ovakvoj lokaciji i dalje se nalazi u širem centru Beograda. Ovo znači i da se do restorana Jezero By Azzaro lako može stići iz bilo kog djela grada.  Ispred restorana se nalazi i  veliki parking, dovoljan da primi automobile svih gostiju koji dođu u restoran.

Ovaj Restoran u okviru jednog objekta posjeduje tri svečane sale koje imaju ukupni kapacitet od skoro 1200 ljudi. Najveća svečana sala može da ugosti 650 ljudi, srednja koja se zove Black 320 ljudi, a najmanja naziva Green 200 ljudi. 

Najveća svečana sala i srednja svečana sala Black su dizajnirane moderno, dok je za razliku od njih sala Green dizajnirana drugačije. Njen enterijer je rustičan i uključuje mnogo drveta i kamena. Veća svečana sala je namenjena onima koji vole gužvu za doček Nove godine ili generalno veća slavlja.

Manja svečana sala je namjenjena onima koji vole da im  svečano dešavanje uključuje manje ljudi, ali isto tako veselo. Manja sala je namijenjena za manja slavlja.  

Radno vrijeme ovog objekta je od 21 do 4 sata ujutru. Same sale imaju tiffany stolice, barske stolice, besplatni internet, otvorenu terasu, klimu, parking vrhunsko ozvučenje i rasvjetu. 

Sam restoran nije klasična sala za svadbe. Prostor je veoma interesantan i nudi dodatni izlaz na terasu koja gleda na jezero. Glavna sala velikog kapacitetan ima i veliki podijum  pa su obično svi gosti dio lude atmosfere, bilo da je u pitanju valcer, rok, džez ili narodno kolo.

 

Restoran Jezero Nova godina 2023 – Kako rezervisati

Svoje mjesto za proslavu Nove godine u restoranu Jezero možete rezervisati telefonskim putem, i to na nekoliko brojeva telefona. Na isti način možete da rezervišete svoje mjesto za neke druge proslave koje planirate.

Svoje karte možete da platite i preko žiro računa, a mogu i da vam ih pošalju na kućnu adresu u Srbiji i inostranstvu. 

Cijene rezervacija za Novu Godinu se kreću od 60 evra do 120 evra u zavisnosti od pozicije stola u samoj Sali. U cijenu su uključeni elegantno mjesto za sjedenje, večera i neograničena konzumacija alkoholnih i bezalkoholnih pića tokom cijele večeri.

U drugoj sali „Black“ cijena po osobi se kreće između 55 evra i 100 evra, a takođe zavisi od pozicije stola u samoj sali.  Takođe su u cijenu uračunati mjesto za sjedenje, kompletna  večera i neograničena konzumacija alkoholnih i bezalkoholnih pića tokom cijele večeri.

U trećoj sali koja se zove Green cijena po osobi se kreće od 50 evra do 100 evra u zavisnosti od pozicije stola u Sali.  Kao i u prethodna dva slučaja, cijena uključuje mjesto za sjedenje, kompletnu večeru i neograničenu konzumaciju alkoholnih i bezalkoholnih pića.

Zaključak

Ukoliko planirate doček Nove godine u Beogradu, onda je kompleks Azzaro Clubs odlična opcija. Odlična lokacija blizu centra Beograda koja nudi mirnu, opuštenu i romantičnu atmosferu je super izbor za sve vrste proslava, ne samo za Novu godinu.

To upravo pokazuje i veliki broj vjenčanja, rođendana i drugih proslava koje se održavaju na ovoj lokaciji.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Copyright Beograd na drugačiji način. 2023
Tech Nerd theme designed by FixedWidget