Razvoj inovativnih tehnologija i napredna sigurnosna rešenja

Stalni teroristički napadi i međusobne pretnje velikih sila, kao i neverovatno veliki porast “cyber” napada, u poslednjih nekoliko godina su učinili da svet gledamo kao jedno jako opasno mesto. Takvi događaji nas stalno podsećaju da niko nije bezbedan i da su svi ugroženi, od običnih građana, raznih insistucija, pa sve do čitavih država. Stalni razvoj tehnologije nam je pomogao da unapredimo našu bezbednost, ali nas je isto tako i učinio ranjivim na razne pretnje i stvorio bezbroj novih rizika o kojima treba da razmišljamo kada mislimo na sopstvenu sigurnost. Ipak, tehnologija je ta koja nam je pružila i mnoga napredna sigurnosna rešenja u toj borbi sa rizicima koji nas okružuju. 

Moderni sistemi zaključavanja 

Stalna potreba za tehnološkim razvojem bezbednosnih sistema i dostupna inovativna rešenja, su nas dovela do toga da uvek budemo na korak ispred lopova i provalnika.

Porodični dom je oduvek bio sinonim za sigurnost i udobnost, a ukućani nisu morali brinuti o svojoj bezbednosti. Tako i poslodavci posmatraju svoje kompanije, kao siguran dom gde se oni, njihovi zaposleni i njihovi partneri trebaju osećati sigurno i bezbedno. Da bi se postigla ta bezbednost, kompanije poput CPSecurity promovišu napredna sigurnosna rešenja poput mehaničkih i elektronskih sistema zaključavanja.

Mehanički sistemi zaključavanja su posebno osmišljeni tako da pruže maksimalnu zaštitu čitavom objektu i svakoj prostoriji posebno, a ujedno su otporni na sve vrste meteo uslova. Kompanija CPSecurity je ne samo potpuno zaštitila svoje mehaničke sisteme patentom, već su osmislili višestruke nivoe zaštite i praktično ih učinili nemogućim za kopiranje.

Kada je u pitanju elektronski sistem zaključavanja, on je osmišljen tako da je i pored njegove jednostavnosti upravljanja, potpuno lako prilagodljiv svakoj situaciji, a ujedno pruža tačne informacije o tome koja prostorija u objektu je u upotrebi a koja je zaključana i ne koristi se. Softver je koncipiran tako da se vrlo brzo i jednostavno programira, dozvoljava ili ograničava pristup putem aplikacije, a osoba koristi mobilni telefon kao ključ za ulazak u određene prostorije.

Kompanija CPSecurity u ponudi ima napredna sigurnosna rešenja koja u potpunosti ispunjavaju sve zahteve koji se pred njih postave, a odgovaraju kompanijama i sa malim i sa velikim brojem zaposlenih. Ova kompanija svojim klijentima nudi jedno od najboljia softverskih rešenja za evidenciju radnog vremena zaposlenih. Evidencija radnog vremena zaposlenih kompanijama pomaže da unaprede i optimiziuju mnoge procese poslovanja.

Napredna sigurnosna rešenja

Većina današnjih kompanija koje žele da zaštite svoje zaposlene iskazale su potrebu za kontrolom ulaska u objekte koje poseduju. Kontrola se planira tako da se pojedinačnom zaposlenom odobrava ili ograničava pristup svakoj pojedinačnoj prostoriji u objektu uz pomoć elektronske kontrole pristupa i verifikacije dokumenata, kao i uz pomoć evidencije radnog vremena zaposlenih.

Posebni zahtevi su kod kompanija koje pored svojih zaposlenih imaju i veliki broj drugih ljudi koji cirkulišu, stalni i povremeni saradnici ili sadašnji i budući poslovni partneri. Tada se javljaju problemi oko same organizacije i kontrole ulaska, odnosno prolaska lica unutar same zgrade kompanije. CPSecurity je tu da pomogne da se iznađe rešenje za takvu vrstu problema, a jedna od ponuđenih opcija je fizička barijera za pešake koja sprečava prolaz ka nedozvoljenoj zoni unutar samog objekta. Pored toga, tu su još softverska rešenja za brzu i jednostavnu evidenciju učesnika ili programi za evidenciju prilikom ulaska, odnosno izlaska iz objekta.

Stalni tehnološki razvoj u cilju sprečavanja iznenađenja i zaštite nas vodi lagano u budućnost gde se planira upotreba potpuno autonomnih dronova sa ciljem nadzora iz vazduha uz stalno nadgledanje i praćenje potencijalnih pretnji. Kompanija CPSecurity ne zaostaje za svetskim liderima na ovom polju i nudi svoja tehnološka rešenja pružajući klijentima visok nivo zaštite.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Copyright Beograd na drugačiji način. 2024
Tech Nerd theme designed by FixedWidget