Planirate posetu kod prijatelja koji su dobili bebu? Šta kupiti za poklon?

Ukoliko vam je u planu da uskoro odete kod svojih bliskih prijatelja koji su postali roditelji pre izvesnog vremena, sigurno da vam je na umu pitanje kakav poklon odabrati. U zavisnosti od toga koliko ste bliski, ali i raspoloživog budžeta, možete odabrati neki simboličan poklon ali i poklon koji će duži vremenski period biti uspomena.
Izbor je zaista širok i raznovrstan. Dovoljno je da odete u neku obližnju radnju koja se bavi prodajom bebi i dečije opreme. Iznenadićete se šta sve ima. Od igračaka, raznorazne opreme za bebe, do zanimljivih kompletića i obuće.

Posteljina za bebe – odličan izbor

Nešto što je uvek potrebno svima onima koji su tek postali roditelji, pored nezaobilaznih bodića i zekica, jeste i posteljina za bebin krevetac. Iako su se obezbedili sa dva ili više kompleta, jedna više posteljina za bebe uvek je dobrodošla. Ovde imate nekoliko opcija. Postoje posteljine koje u kompletu sadrže tri ili više delova, neke su sa ogradicom, neke bez. Ako već kupujete za poklon ovu vrstu bebi opreme, savetujemo vas da odaberete komplet posteljine koja u sebi sadrži ogradicu kojom se oblaže ceo krevetac. Ovo je zaista lep poklon koji se može pazariti po pristojnoj ceni.

Komplet kozmetičkih proizvoda namenjen nezi bebine kože? Zašto da ne!

S obzirom da je bebina koža, naročito u prvim mesecima života nežna i osetljiva, važno je na vreme krenuti sa negom. Kupke, bebi puderi, raznorazne kremice spadaju u bebi kozmetiku koja se veoma brzo potroši. Pa tako, neki lep komplet kozmetike poznatog brenda može biti savršen poklon prilikom posete.

Neki se opredeljuju samo za čestitku

Ukoliko niste sigurni šta da kupite, tada je najsigurnija varijanta dati novac. Naši narodni običaju idu u prilog tome da se prilikom prve posete novorođenčeta ostavlja novac koji roditelji kasnije mogu iskoristiti za kupovinu stvari koje će biti neophodne njihovoj bebi.

Nešto od odeće može biti alternativa

Kada kupujete nešto od bebi odeće, trudite se da izaberete adekvatnu veličinu. Raspitajte se kolika je beba, da li je naprednija od svog uzrasta, a okvirno možete saznati i veličinu odeće koju trenutno nosi. Uvek uzmite jedan broj veći kako bi se beba osećala komotnije u njoj i kako bi je duže nosila. U radnjama možete pazariti slatke kompletiće bilo da se radi o dečaku ili devojčici.
Igračka koja odgovara uzrastu deteta
Tržište igračaka je danas toliko razvijeno da je prosto nemoguće zamisliti da neka igračka već ne postoji. Naročito kada govorimo o igračkama poznatijih brendova koje odlikuje kvalitet. Iako su danas igračke generalno skupe, deca ih vole i ne mogu bez njih. Većinu njih koristi po nekoliko generacija, jer se nasleđuju od rodbine, prijatelja itd.
Tako na primer, možete izabrati edukativne igračke koje će pomoći razvoju govora ili recimo guralicu za bebine prve korake i sl. Sa ovakvim poklonom nećete napraviti pogrešan izbor jer je poznato da ih deca obožavaju.
U tekstu smo vam dali tek nekoliko predloga koje možete iskoristi prilikom donošenja konačne odluke. Naravno, pored gore nabrojanih, postoji još mnogi drugi. Raspitajte se i na vreme odlučite.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Copyright Beograd na drugačiji način. 2024
Tech Nerd theme designed by FixedWidget