Osmišljavamo ketering meni za vas

Kada naručujete ketering, onda znate da je izbor ogroman i da možda treba da provedete sate ispred računara. Naime čim ukucate u pretraživač „ketering Beograd“ izađe mnogo opcija i naravno da vi želite da proverite svaku kako biste izabrali ono najbolje.

Zato ćemo mi pokušati da vam skratimo muke i osmislićemo za vas idealni meni za jedan dan. Bilo da vam treba ketering za neka slavlja ili za neki regularni dan, za posao ili neki drugi događaj, predstavićemo vam ono što zaista možete da primenite u svim ovim situacijama. 

Predjelo 

Kada već naručujete ketering treba da gledate da to bude nešto originalno, a ne nešto što biste generalno mogli i sami da napravite. I treba da bude nešto što do sada nikada niste probali. Zato za predjelo preporučujemo slane rafaelo kuglice na primer. To su kuglice sa pavlakom, susamom, kulenom. Zatim za predjelo možete da se odlučite i za punjene šljive. Šljive se naravno pune slanim prilozima. Punjena jaja takođe dolaze u obzir i tu naravno različite vrste keteringa nude različita punjenja. Obično belance bude popunjeno žumanctom, koje je pomešano sa pavlakom i nekim suhomesnatim proizvodima. Korpice sa mesom i nečim hrskavim. Korpice su generalno uvek dobar izbor, zato što su nekako kao jedan zalogaj, pritom nekada mogu da budu baš kao neka grickalica. I ove korpice su idealne ukoliko se na određenoj proslavi ili događaju ne sedi, već ljudi samo cirkulišu. Što jednostavnije – to bolje. Iako ubičajene, savetujemo vam da nikako ne izostavite kiflice. Kiflice su na svakom slavlju i okupljanju preko potrebne. Brusketi i kanapei takođe mogu da dođu u obzir posebno ukoliko postoje kanapei sa nekim specijalnim sastojcima ili sastojcima koje do sada nikada niste mešali. 

Glavno jelo 

Uvek kada kažemo ketering Beograd mi odmah pomislimo na kanapee, na bruskete, na neke sitne zalogaje. I to donekle jeste tačno, ali da li ste znali da ketering obuhvata mnogo mnogo više. Neki keterinzi u Beogradu spremaju apsolutno sva jela, od tako tih za prezalogajiti do ozbiljnih glavnih jela. Ukoliko planirate da poručite ketering onda imajte u vidu i tu opciju. Možda će vam interesatno delovati neke posebne paste, potaži, posebno potaži od paradajza ili bundeve, različite vrste ribe ili pirinač spremljen na originalne načine. Ketering uključuje i domaći hleb, tako da obavezno poručite i to, jer, da se ne lažemo – nema ništa lepše od vrućeg domaćeg hleba, tačnije pogače ili somuna. 

Slatkiši 

Kada naručujete ketering slatkiše gledajte da zaista budu posebni. Da li ste nekada probali na primer baklave sa plazmom? Zvuči interesatno. Obično jedemo baklave sa orasima, međutim, ako želite malo finiju varijantu i nekima i ukusniju treba da poručite baklave sa plazmom. Ne treba ni da spomenemo da slatke kiflice uvek dobro dođu. Od drugih interesantnih stvari tu može biti pita od bundeve, američki kolačići, sirovi kolači, koji u sebi imaju bademe, lešnike, urme, kakao. Sirove torte sa nanom na primer, koje imaju tako bogat ukus, da nikada ne biste rekli da se radi o sirovoj torti. Sve to upakovano može jako dobro da izgleda, ali i da bude najlepšeg mogućeg ukusa. 

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Copyright Beograd na drugačiji način. 2024
Tech Nerd theme designed by FixedWidget