Najpoznatija mesta za doček Nove godine u Beogradu 2019.

Docek nove godine

Beograd, naša prestonica, poznat je po mnogim turističkim atrakcijama, sjajnim događajima i odličnom provodu. Ne samo vikendom, već svakog dana u sedmici organizuju se različita dešavanja, otvaraju vrata pozorišta, bioskopa, kafića, klubova i restorana, u skladu sa interesovanjima ljudi, kako lokalnog stanovništva, tako i turista koji dolaze iz najudaljenijih krajeva sveta. Doček Nove godine, upravo je poseban datum, kada se svi organizatori, posebno ugostitelji trude da ponude što interesantniji način provoda najluđe noći u svim gradovima, pa tako i u prestonici.

Naš glavni grad nudi brojne mogućnosti za doček Nove godine, od proslave na trgovima, mirnijih restoranskih atmosfera, tamburaškog dočeka u kafanama, do raznih kafića i klubova u kome novogodišnje žurke traju do zore. Lokalno stanovništvo, kao i turisti širom sveta imaju mogućnost da uživaju u prazničnom duhu za doček Nove godine i nekoliko dana uzastopno.

Doček Nove godine 2019. na Trgu republike

Ukoliko ste ljubitelj koncertne muzike, velikog prostora, vatrometa i pevanja u glas – zato je za vas pravo mesto  novogodišnji doček doček na trgu 2019. Prva prednost ovakvog provoda jesu niski troškovi, odnosno mogućnost da vas doček Nove godine 2019 u Beogradu ne košta gotovo ništa. Potrebno je samo da budete spremni na moguće talase hladnoće, snega ili vetra, što nije teško prevazići s obzirom na dostupnost toplih napitaka i hrane. Koncerti se održavaju besplatno i obuhvataju niz poznatih izvođača, čiji bi drugačije organizovani nastupi zahtevali da izdvojite ne tako malu sumu novca. Uz omiljene pesme, vatromet u ponoć i veselu graju publike, ovakva proslava u Beogradu zaista je pravo uživanje.

Centar, restoran i odlična zabava – Event Centar Grand Ada

Savsko jezero – Ada Ciganlija, nudi niz mogućnosti za doček Nove godine u restoranima, kafanama i klubovima. Jedan od najbolje ocenjenih centara za sve vrste proslava, a posebno novogodišnjih noći jeste Event Centar Grand Ada. U pitanju je odlično opremljen i inovativan prostor, koji se sastoji iz čak dve velike sale. U novogodišnjoj noći je obezbeđena gala večera uz obično neograničenu konzumaciju pića, a za to vreme goste zabavljaju poznati i popularni muzičari i bendovi. Cena dočeka je prosečna u poređenju sa drugim ponudama, a ocene koje ovaj centar dobija od strane stručnjaka često su nenadmašne i izuzetno više u odnosu na brojne restorane i kafiće kao konkurente.

Nenadmašan kafanski provod – Kafana Gaučosi

Volite kafansku muziku, sevdah i provod do zore – pravo mesto za izlazak, ali posebno za doček Nove godine je kafana Gaučosi. Prijatan deo grada, Kalemegdan i srce Dorćola predstavlja pravi ambijent za dobar kafanski doček Nove godine. Mesto koje odiše tradicijom, odličnim izborom pića, privlači različite generacije i strukture ljudi. U najluđoj noći dostupni su raznoliki stolovi, iznenađenja, popusti i pristojne cene, poznati muzičari i nezaboravni hitovi. Ovaj nenadmašan kafanski provod sigurno sebi možete priuštiti, bez ikakvih problema i težićete da ga ponovite kako u prazničnoj, tako i u svakodnevnoj neobaveznoj atmosferi.

Klub koji osvaja i naše i simpatije turista – Mr. Stefan Braun

Originalna gradska lokacija sjajnog provoda – Nemanjina ulica, lift i klub na devetom spratu zgrade, sigurno je nešto nesvakidašnje i ume da zagolica maštu. Klub Mr. Stefan Braun predstavlja predvodnika najboljeg noćnog provoda u prestonici, posebno kada je u pitanju groznica praznika i doček Nove godine. Dostupnost različitih koktela, fenomenalan ambijent, iznenađenja i odlična muzika pružaju ugodnost dočeka već više od 15 godina za sve osobe koje vole klubski provod. Veliki kapacitet omogućava da u sjajnom iščekivanju ponoći uživa veliki broj ljudi. Sjajne ideje, posvećenost i iskustvo u pronalaženju načina fenomenalnog prazničnog provoda daju visoku poziciju ovom klubu kao preferiranom za dobar provod u našem glavnom gradu. Ovo je samo jedno od mesta ako vas zanimaju klubovi Nova godina u Beogradu, a u slično mesto ovom možete naći skoro u svakom Beogrdskom naselju.

Ovo su samo neki od najpoznatijih predloga za nenadmašan doček Nove godine u Beogradu. Izborom omiljenog načina proslavljanja, sigurno ćete pronaći pravo mesto za sebe u nekom od predloženih odličnih prostora i poželeti da to iskustvo ponovite.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Copyright Beograd na drugačiji način. 2023
Tech Nerd theme designed by FixedWidget