Najmodernije usluge koje ćete dobiti u savremenim stomatološkim ordinacijama

Savremene stomatološke ordinacije mogu da stanu u rang sa najboljim svetski stručnjacima i ordinacijama jer nude isti kvalitet i usluge, ali po znatno nižim cenama.

Stomatolozi nisu samo zaduženi za čuvanje zdravlja zuba već sada rade i čisto estetske korekcije. Danas se pored plombiranja zuba, lečenja zuba i desni, nude i nadoknade cele konstrukcije zuba uz pomoć implantata, nadoknade zubne krunice uz pomoć navlake, ali i kozmetičke promene uz pomoć tankih ljuspica – vinira. I tu je samo početak…

Jedan od najtraženijih postupaka jeste „hoollywood smile“

Nove navlake za zube su itekako moderan način rešavanja svih većih problema sa prirodnim krunicama za zube. Popravke i plombiranje su moguće samo ako zub nije previše oštećen ili slomljen. U tom slučaju je predlaže postavljanje veštačkih krunica kao najbolje rešenje.

Bezmetalne krunice tj. keramičko-cirkonijum krunice su noviji modeli koji imaju odlične mogućnosti, skidaju manju količinu zubne mase, a izgledaju odlično, belo i potpuno prirodno pa se sve češće postavlja.

Traju više od decenije, ne menjaju se i zato ih pacijenti često traže.

Jedan su od izbora su za transformaciju osmeha u osmeh poput holivudske dive. Pa se biraju za „hoollywood smile“ postupak, čuven i u svetu.

Sve su traženiji i viniri za kozmetičko ulepšavanje zuba

Na svetskoj mapi je poznato da kada su u pitanju viniri Beograd je  jedan od svetskih centara koji nude jeftine usluge svetskog kvaliteta.

Naši stomatolozi postavljaju i keramičke i kompozitne fasete, a za transformaciju osmeha je potrebno samo jedna do dve posete za završetak posla i dobijanje novog izgleda.

Beograd je najpoznatiji dentalni centar na celom Balkanu i prepoznati su po svojim postupcima, a jedni su i viniri koji se postavljaju na prednju stranu zuba i menjaju njegov izgled, oblik i boju. 

I oni mogu da traju duže od decenije, postavljaju se na zdrave zube i bez oštećenja donose veliku kozmetičku promenu pa je jasno zašto sve više pacijenata pretražuje kategoriju „viniri Beograd“, a stranaca je jednako mnogo koliko i naših pacijenata.

Dodatne usluge koje nudi stomatološka ordinacija u Beogradu

Kada se poseti stomatološka ordinacija u Beogradu, pored ljubaznog osoblja, najsavremenijih usluga, mogu se dobiti i nove, jedinstvene usluge koje pacijenti itekako cene.

Digital Smile Design je DSD metoda koja kompjuterski prikazuje 2D i 3D snimke budućeg izgleda zuba. Na ovaj način pacijent može da donese bolju odluku o tehnici koja će se izvoditi jer vidi rezultate pa svaka stomatološka ordinacija u Beogradu koja ima ove mogućnosti ima i najviše pacijenata.

Postoje i one dodatne usluge koje su verzija osnovnih, kakve su All on 4 i All on 6 postupci koji spajaju totalne proteze i implantate što je prava revolucija u stomatologiji.

Neke obezbeđuju i smeštaj za pacijente koji dolaze iz drugih gradova i država, neki organizuju svoje radno vreme prema pacijentu… u svakom slučaju se dobijaju najmodernije usluge u savremenim zubarskim ordinacijama.

Potražite stomatologe koji pružaju najbolje uslugu i dogovorite koje su to opcije dobre u vašem slučaju. Imaćete kvalitetnu uslugu koja za cilj ima poboljšanje opšteg zdravlja usne duplje, uz unapređenje izgleda zuba po povoljnim cenama.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Copyright Beograd na drugačiji način. 2024
Tech Nerd theme designed by FixedWidget