Iskoristi najpogodniji trenutak i kupi igru za ps 4

 

S obzirom na to da se pojavio ps5, cene igara za ps4 će naglo padaju. Ukoliko ste pripremili svoje konzole, fali vam samo omiljena igrica. Trenutak za tu kupovinu nikada nije bio povoljniji. Na vama je samo da izaberete ono što tačno želite i obavite sigurnu kupovinu. Jedino ćeovlašćeni distributeri moći da vam garantuju kvalitet onoga što ste platili. Sve ostale, kao jeftinije varijante, preko raznih neproverenih sajtova, vrlo lako mogu biti čista prevara. Zato vam dajemo nekoliko razloga za sigornu kupovinu igara za ps4 po najpoovljnijim cenama.

Kupovina igrica za ps4

S obzirom na to da smo zemlja Trećeg sveta i nismo u EU, problem kod kupovine predstavlja to što nas iz Srbije nema na ps 4 Stor-u. Od zemalja iz regiona, tu su samo Hrvatska i Slovenija, a svi ostali su primorani da „se snalaze“. Ako uspeju da se snađu, javlja se novi problem – način plaćanja. Sajt odmah prepoznaje paypal iz Srbije i zato ne možete da ga povežete sa svojim nalogom. Naredna prepreka kod ovakve kupovine mogu biti valute, odnosno, isti iznos može stajati uz različite valute. Tako ćete uočiti da neka ps4 igra košta 60 dolara, a i 60 funti.

Međutim, kada se to prevede na našu valutu, razlika bude oko 2000 dinara. Iako postoji nekoliko tutorijala u kojima vam se ubedljivo objašnjava kako je i ovakva kupovina ps4 igara potpuno moguća, ne bismo vam savetovali. Ulazite u ozbiljan rizik da uzalud date novac za nešto što vam možda nikada neće stići. Polovna roba i neprovereni sajtovi nisu rešenje.

Igre za ps 4 –dostava

Kako biste obavili online kupovinu nije vam nužno potrebna registracija, samo osnovni podaci neophodni za dostavu.Najboljom kurirskom službom i u najkraćem roku možete dobiti svoju igricu. U okviru Beograda i Novog Sada, porudžbine je u glavnom moguće dostvariti u toku istog dana, odnosno. Isporuka se vrši i na KiM, ali je neophodno unapred uplatiti novac, na osnovu predračuna koji dobijete.

Svaku pošiljku možete pratiti preko koda koji vam stiže na mejl kada kurir preuzme vaš paket. Ono što je vrlo bitno, uz garantni list, imate pravo i na reklamaciju.

Igre za ps 4 – cena

Pravim gejmerima u odabiru odgovarajuće igre za ps 4 cena neće biti presudni faktor. Potrebno je da se najpre opredelite za žanr – akcione, anime, sport, Si-Fi, zomb, pucačine, simuulacije, platforme, strategije… Potom bi u okviru konkretnog žanra trebalo da se upoznate, ako već niste, sa igrama koje su ponuđene i vidite o čemu se tačno radi (kako funkcioniše, kako se igra, šta je njen smisao i sl).

I u ovom slučaju, preporuka i iskustvo su presudne odrednice. Kada je reč o cenama igara za ps 4, kreću se od 3 000 do negde 30 000 dinara. Za neku prosečnu igricu, trebalo bi da odvojite, recimo, između 50 i 100 evra. U tom rasponu bi svako mogao da nađe ono što mu je potrebdno. Mada… pravi gejmeri znaju da dobra igra za ps 4 nema cenu.

 

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Copyright Beograd na drugačiji način. 2024
Tech Nerd theme designed by FixedWidget