Estetski zahvati, proveren lek za samopouzdanje

Estetske korekcije je nešto što je, sa jedne strane veoma zaživelo u našoj zemlji, a sa druge strane opet tako mistično i što se odvija često pod velom tajni. Nakon intervencije, neki pacijenti drže u strogoj tajnosti činjenicu da su se podvrgli estetskoj intervenciji. Ipak, pvi zahvati i korekcije nešto su što prvenstveno može unaprediti fizički izgled osobe, zdravlje, ali i zadovoljstvo svojim izgledom i povećati nivo samopouzdanja. A pored zdravlja, veoma je važno da je svako zadovoljan sobom. 

Estetske operacije i manje invazivni zahvati i korekcije danas su sve brojnije i sve su češća pojava. Žene posebno koriguju grudi, nos, jagodice, usne, uši i mnoge druge delove tela kod estetskog hirurga. Neretko i muškarci se podvrgavaju estetskim zahvatima, što zbog zdravlja, to i zbog nezadovoljstva telom. Bilo da li su u pitanju estetske, plastične ili rekonstruktivne korekcije, svaka pozitivna promena uticaće na rast samopouzdanja. Poboljšanje fizičkog izgleda prema sopstvenim željama sigurno je nešto što će osobu učiniti srećnijom, poboljšati mišljenje o sebi i fizičkom identitetu. 

Zadovoljstvo fizičkim izgledom ključ je sreće i samopouzdanja

Fizički izgled jedan je od ključnih faktora zadovoljstva sobom i životom uopšte. Višak kilograma, iskrivljen oblik nosa, premale usne, nenaglašene jagodice, neadekvatna veličina grudi – samo su neki od velikog izvora nezadovoljstva žena, što može voditi u trajnu depresiju, nesigurnost i povlaćenje u sebe. Čak i okruženje da daje mišljenje da je „sve na svom mestu“, ukoliko vi sami to ne mislite, teško vas bilo ko drugi može ubediti u suprotno. Samopouzdanje varira tokom vremena u zavisnosti od promena koje se dešavaju, događaja koji nailaze, ali i stvarima koje se ne menjaju bez odluke – izgled i životne navike. Što više ulažete u izgled i stvari koje vas usrećuju, povećaće se optimizam, samopouzdanje i osećaj sreće i zadovoljsva. 

Estetske korekcije korak su za mnoge promene

Estetske korekcije prilika su da menjate život iz korena, što se često i dešava. Sa korekcijom fizičkog izgleda neretko se dešava da se promeni dužina i boja kose, zatim posao, mesto stanovanja ili se napravi neka druga velika životna odluka. Dešava se da osobe dobiju dodatnu dozu hrabrosti i čine korake koje će ih učiniti srećnijim. Prosto, kada ste zadovoljni sobom, pozitivnije ćete doživljavati i okruženje, događaje oko sebe i sve segmente života. Bilo da želite da držite u tajnosti da ste se podvrgli nekom hirurškom tretmanu ili ne, okruženje će primetiti da ste zadovoljniji i srećniji sobom i stvarima koje vas okružuju. Jedna od intervencija koja, iskustva potvrđuju, doprinosi unapređivanju fizičkog izgleda, zdravlja i podizanju nivoa samopouzdanja upravo je operacija nosa.

Operacija nosa za zdravlje i lepši izgled lica 

Operacija nosa podrazumeva ispravljanje krivine nosne kosti, eliminasanje viška hrskavice i promenu oblika i izgleda nosa. Razlozi zašto se podvrgnuti estetskoj operaciji nosa su u vezi sa fizičkim izgledom i zadovoljstvom osobe, ali još češće sa pojavom devijacije i drugih deformiteta nosne kosti i sluznice. Deformitet nosa povlači sa sobom zdravstene probleme, kao što su: hronične migrene i zapaljenja sinusa, otežano disanje, gubitak čula mirisa, bol i šumovi u ušima i probleme sa sinusima. Tim pre što se donese odluka o operaciji nosa, sprečiće se složenije posledice. 

Pored zdravstvenih razloga, mnoge osobe pate zbog toga što imaju nepravilan, odnosno zakrivljen oblik nosa, ili prosto izgled ili veličina nosne kosti se ne uklapa prema želji sa ostatko lica. Operacija nosa omogućava da se spreče zdravstvene posledice, ali i poboljša fizički izgled, što psihološki gledano, bitan je faktor zadovoljstva sobom i sopstvenim životom. Ukoliko vam je važan fizički izgled i želite da se osećate bolje, estetskom hirurgu možete verovati, jer unapred priprema adekvatne mere i proporcije svakih potrebnih korekcija. To će vas sigurno ubediti da je poduhvat promene izgleda nosa prava odluka. Iskustva i zadovoljstvo sve većeg broja ljudi koji su se podvrgli korekciji nosa, potvrđuju da su se rešili niza zdravstvenih problema i deformiteta, ujedno poboljšavajući izgled lica i zadovoljstvo sopstvenim izgledom.

Estetske korekcije nude savremene metode za ulepšavanje i žena i muškaraca. Ujedno, rešavaju različite zdravstvene tegobe. Pored toga, siguran je izvor drugih promena, povećanja samopouzdanja, ambicija i zadovoljstva drugim segmentima života, pored fizičkog izgleda što nesumnjivo ulepšava i menja.

Za lepše lice bez igle – biorevitalizacija lica

PRX-T33 metoda je moderna generacija biorevitalizacije. U pitanju je potpuno neinvazivan i bezbola tretman koji ne podrazumeva injekcije, PRX T33 tretman pruža sve prednosti visokog procenta TCA pilinga, ali bez pratećih nuspojava kao što su nelagodnost i ljuštenje kože. PRX-T33 piliing prodire u dublje slojeve kože i pruža intenzivnu stimulaciju stvarajući trenutnu hidrataciju, čvrstinu i zatezanje kože, ostavljajući gornji sloj kože netaknutim.

 

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Copyright Beograd na drugačiji način. 2024
Tech Nerd theme designed by FixedWidget