Da li je nameštaj u hodniku dobra ideja?

Hodnik – vrlo koristan deo stana, koji mnogima često i nedostaje. Kada su u pitanju manji stanovi, oni su uskraćeni za onaj pravi hodnik i vrlo često je situacija da su stanovi napravljeni tako da čim uđete u stan tu je odmah kuhinja ili na primer dnevna soba. Dakle ne postoji hodnik. Za sve one koji imaju hodnik, pravi hodnik, to je verovatno uživanje. Taj prostor može da se iskoristi na različite načine, a obično je vrlo funkconalan i možda i najbolje iskorišćen prostor.

Dakle, tu treba da se nađu sve one stvari koje su nam potrebne, ali koje bi izgledale kao haos na bilo kom drugom mestu. Obuća, ormari sa odećom, police sa kozmetikom i slično, može da se nađe u hodniku i da nikome ne smeta i da ne izgleda ružno. Ipak, šta je sa nameštajem u hodniku?

Nameštaj u hodniku – umetnički osećaj

Često oni koji vole umetnost i prema njoj se odnose na sasvim jedan drugačiji i detaljniji način vole da u svojim hodnicima imaju nameštaj. Naime, oni će se truditi da svaki deo stana oplemene nekim umetničkim delom, ali će se verovatno pored tog umetničkog dela naći i neki komad nameštaja. Uglavnom su to u pitanju fotelje ili neke sofe. Dakle, eto i ideje za vas. Postavite na zid neku vašu omiljenu umetničku sliku, a sa druge strane to ne mora da bude umetničko delo. Možete da postavite i neku vašu zajedničku porodičnu fotografiju. Ispod te fotografije postavite fotelje ili neku drugu vrstu nameštaja. Salon nameštaja Beograd grada, ne samo jedan već većina pružaju vam najrazličitiji izbor nameštaja uz pomoć koga ćete uspeti napraviti svoj kutak baš u tom delu stana, kojem ćete se rado vraćati i u kojem ćete uživati.

Nameštaj u hodniku je koristan

Dakle, pored toga što ostavlja taj neki umetnički dojam, nameštaj u hodniku i te kako može da bude koristan. Naime, zašto uvek dnevna soba mora da bude mesto za odmor. Možda će vam baš odgovarati da se malo izdvojite i da sednete na neko drugo mesto u vašem stanu. Sa druge strane, namešaj u hodniku je koristan na primer kada treba da se obujete, spremite za posao, fakultet ili neke druge obaveze. Dakle, u svakom smislu je koristan.

Ideja plus – nameštaj koji možete da premeštate

Ne morate uvek imati nameštaj u hodniku. Možete na primer napraviti takav raspored da fotelje iz dnevne sobe možete da prebacujete u hodnik i obratno. Naravno da ugaone garniture i krevete nećete moći da pomerate, ali te neke sitnije elemente nameštaja ćete uvek moći da bolje organizuejte. Dakle, kada vam treba prostor u dnevnoj sobi, vi lepo izmestite fotelje u hodnik. Kada vam dođe više gostiju, vi fotelje iz hodnika u premestite tamo gde im je mesto, odnosno tamo gde su potrebne.

Nameštaj u hodniku jeste dobra ideja, ako se vama to sviđa

Dakle, u ovom slučaju nema greške. Ako se vama dopada kako nameštaj i fotelje izgledaju u hodniku, zašto se onda uopšte i pitate da li je to dobra ideja. Pa ako vam taj nameštaj ne smeta, ako od njega možete da prođete, ako ne zauzima previše prostora onda je i te kako dobrodošao u vaš hodnik. Kao što je to već rečeno, nameštaj u hodniku ima mnogo prednosti, tako da u ovom smislu ne bi trebalo da se ustručavate.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Copyright Beograd na drugačiji način. 2024
Tech Nerd theme designed by FixedWidget