Zašto su dobar izbor veliki suncobrani za kafiće

Boravak na otvorenom prostoru je suština zdravog koncepta života, zato su sve više u trendu druženja i sastanci u  baštama kafića, koje su sve veće i veće, kako bi  mogle da prihvate sve namernike i ljubitelje. Velike bašte je komplikovano  prekriti malim suncobranima, ne deluje estetski, veliki suncobrani zbog velike pokrivenosti stvaraju utisak celovitosti prostora, na taj način se ostvaruje i bolja zaštita gostiju, a povećava se ušteda i ekonomičnost.

Sa prolećem će i ove godine procvetati bašte kafića u nijansama raznobojnih suncobrana, koji na neki način jesu obeležje tog prostora, razlikuju ga od drugih,  privlače pažnju i štite goste od prvog prolećnog sunca. 

Kada se kupuju veliki suncobrani za kafiće cena je znak kvaliteta 

Za velike suncobrane za kafiće cena je veća, ali je ona u ovom slučaju odraz izdržljivosti i kvaliteta. Ugostiteljima treba suncobran koji oduzima najmanje prostora u postavljanju stolova i stolica, zato su za bašte kafića idealni veliki viseći suncobrani, kvalitetni da mogu da prekriju i desetine kvadrata i da uz to budu otporni na vetar, kišu i sneg. Ta razlika u većem broju stolova koje ćete dobiti dobrom pokrivenošću bašte, pokriće vrlo brzo razliku u ceni koju ste platili za veliki i kvalitetniji suncobran, tako da treba da mislite ekonomično i uvek imate na umu da : Kada se kupuju veliki suncobrani za kafiće cena je znak kvaliteta!

veliki suncobrani za kafice

Modeli i karakteristike velikih suncobrana

Kako bi suncobran potrajao bar nekoliko godina, onda svakako birajte kvalitetan model, kvalitet se ne odnosi samo na materijal od koga je napravljen, već i na njegovu veličinu koja podrazumeva visinu šipke i dimenzije platna, ali i trajnost cele konstrukcije. Kvalitet je odlika velikih suncobrana za kafiće, kako bi u toj veličini bili postojani, moraju biti kvalitetni bez obzira da li je reč o tradicionalnom suncobranu, visećem suncobranu,  suncobranu sa nagibom ili suncobran u obliku jedra. Teško je odlučiti se za odgovarajući model, medjutim, ako znate njegovu namenu i veličinu prostora koji treba da zasenite, onda će odluka biti lakša. 

Uz suncobran ide i reklama

Suncobran u bašti kafića predstavlja svojevrsnu fasadu tog objekta. Iz ovog razloga se ugostitelji odlučuju da ih brendiraju i na taj način vidno istaknu reklamu kafića, pa su suncobrani i jedna vrsta specifičnog reklamnog materijala. Nekada nije bilo jednostavno u malim serijama brendirati suncobrane za bašte, medjutim, napredak digitalne štampe doveo je do da su veliki ugostiteljski suncobrani lako dostupni ugostiteljima sa vidljivo istaknutom reklamom ili logom njihovog objekta. Za velike suncobrane za kafiće cena štampanja reklame je vrlo povoljna zato što se radi o štampi na velikoj površini, što je površina veća, štampanje je povoljnije. Digitalna štampa visoke rezolucije je vrlo postojana i kvalitetna, disperzivne boje omogućavaju da bude otporna na sve vremenske uslove. Na velikom suncobranu ima mesta za bilo koju reklamu, čak iako ne želite da štampate krov suncobrana, već samo njegove karnere. Iako su veliki, zbog lake aluminijumske konstrukcije su lako prenosivi, pa u tom slučaju mogu da budu i neka vrsta šetajuće reklame, ukoliko odlučite da ih prenesete na drugo mesto. 

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Copyright Beograd na drugačiji način. 2024
Tech Nerd theme designed by FixedWidget