Rolo zavese unose toplinu porodičnog doma u studentsku sobu

Opremanje studentske sobe je prvi izazov studenata koji su odlučili da se odvoje od roditelja, osamostale se i odrastu. Opremanje sobe je zahtevno koliko i uređenje stana, treba obratiti pažnju na sve detalje i prilagoditi ih modernom ukusu mladih. Ukoliko pratite moderne trendove, onda znate da je stambeni prostor najlakše osvežiti tepisima i zavesama, oplemenjuju prostor i pružaju toplinu porodičnog doma, koja najviše fali mladima. 

 

Da li su rolo zavese dobar izbor za opremanje studentske sobe?

Studenti uglavnom u svemu prate moderne trendove, a posebno im je važno da njihov „novi dom“ bude elegantno i moderno opremljen, ali i da opremanje ne zahteva velike troškove. Za one koji vole eleganciju i jednostavnost, a u isto vreme i modernost, a pritom je budžet za opremanje najčešće ograničen mnogim drugim troškovima, koje studenti imaju zbog odvojenog života, rolo zavese su idealno rešenje za osveženje prostora, zato što su moderne, a cene rolo zavesa su vrlo povoljne. Prednost rolo zavesa je u tome što se vrlo lako montiraju,studenti sami mogu da ih nameste, a veliki izbor dezena i platna uklapa se u svaki prostor. Međutim, nekima baš nije najjasnije zbog čega su rolo zavese bolje od običnih zavesa i koja je njihova namena. Iako su se nedavno pojavile na tržištu, kupci su odmah prepoznali kvalitet, zato što rolo zavese tako funkcionišu, propuštaju taman dovoljno svetlosti u prostoriju, da svojim izgledom svaku prostoriju čine otmenom i u trendu.

 

Boja i dezen rolo zavese

Rolo zavesa dobila je ime po svom mehanizmu, ona se rolanjem spušta i podiže do željenog nivoa, a lančić kojim se reguliše rolo zavesa može se naći sa bilo koje strane zavese, u zavisnosti od potrebe i rasporeda nameštaja. Prema boji nameštaja, tepiha i zidova, uklapa se i boja zavesa, a lepeza boja je vrlo široka, od jednostavne bele rolo zavese najpovoljnije cene, do vrlo tamnih tonova ili zavesa sa motivima koje su i najskuplje. Veliki izbor boja i dezena rolo zavesa možete da pogledate na sajtu Mega Lux zavesa. 

 

Cene rolo zavesa

U traganju za rolo zavesom koja će oplemeniti i osvežiti sobu, a zadovoljiti zahteve, studenti se najčešće informišu elektronskim putem, koji je najlakši za prikupljanje informacija, ali i poručivanje rolo zavesa. Elektronska kupovina i pretraga je najlakši put do povoljnih cena rolo zavesa, tako će najlakše poručiti najjeftinije zavese. Za one koji nemaju  vremena zbog stalnih obaveza da odu u najbližu prodavnicu rolo zavesa, najlakši izbor i kupovinu obaviće preko google pretraživača. Dovoljno je da na pretraživaču ukucaju rolo zavesa cena i izaći će nekoliko zavesa koje prodaju rolo zavese kao i njihove cene. Ušteda je jedan od razloga za kupovinu rolo zavese, a cena rolo zavese prvenstveno zavisi od mehanizma. Iako su rolo zavese povoljne zbog cena,  naravno da ima  i onih koje su skuplje, to su one sa daljinskim upravljačem. Na cenu rolo zavese presudno utiče i materijal od koga je pravljena, ali ne treba da se zaboravi ni veličina, da li je standardna ili je rađena po meri. Standardna veličina ne daje mogućnost velikog izbora, kupuje se ona veličina  što se na sajtu nudi.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Copyright Beograd na drugačiji način. 2024
Tech Nerd theme designed by FixedWidget