PET PREDLOGA ZA KREATIVNE I UNIKATNE POKLONE ZA NAJDRAŽE

Kada poklanjamo dragim ljudima važno nam je da poklon bude koristan, jedinstven ali i da se svidi onome kome je namenjen. Ovo nije uvek lak zadatak. Kada kupujemo bliskim i dragim osobama darove lakše se snalazimo jer ih poznajemo i znamo šta vole. Ali kada želimo da to nešto bude kombinacija tradicionalnog i modernog sa ličnim pečatom zadatak je teži. Ipak, postoji par stvari koje uz krativne ideje i davanje ličnog pečata mogu biti pun pogodak da iznenadite najdraže osobe za važne datume. 

Danas se većina stvari koje kupujemo i poklanjamo može personalizovati i na taj način pojačati njena vrednost. To možete uraditi sa komadima garderobe poput majici, sa portretima, notesima i hemijskama pa čak i sa narukvicom od srebra.

KOMAD GARDEROBE – UNIKATNE MAJICE

Iako se već godinama unazad koriste majice sa unikatnim natpisima i slikama na raznim društvenim događajima i kampanjama, izrada one najličnije je i dalje vrlo popularna i odlična ideja. Majice za zanimljivim prinotom su originalan predlog i nešto što je korisno za onoga kome poklanjamo. Možete kombinovati natpis i sliku, logo ili bilo šta drugo što ćete samo vi i osoba kojoj je majica namenjana razumeti. 

PORTRETI – SLIKE KOJE VREDE VIŠE

Odlična ideja za mnoge prilike kada je darivanje u pitanju mogu biti portreti – porodični, prijateljski, individualni. Stvaranje uspomene na ovaj način imaće posebnu vrednost za obe strane. Iako možda u blizini ne poznajte nikoga ko se ovim poslom bavi, u eri interneta i društvenih mreža naći ćete sjajne umetnike. Danas je to vrlo jednostavo – putem eletronske pošte ili preko društvenih mreža pošaljete fotografiju onoga čiji portret želite da se naslika i kroz par dana na kućnu adresu stiže vam ono što ste tražili. Ono što je sigurno jeste da će taj portret naći mesto na zidu sobe osobe kojoj ste ga namenili i da će uživati svaki put gledajući u njega sa osmehom. 

PERSONALIZOVANI NAKIT – NARUKVICE OD SREBRA, PRIVESCI I LANČIĆI

Iako je mnogima prva pomisao kada govorimo o nakitu na žene, danas sve češće viđamo i muškarce koji vole da nose dobar komad. Ipak, drugaricu ili sestru ćete definitivno iznenaditi dobrim komadom nakita kao što su na primer srebrne narukvice, minđuše, lančić ili pak neki personalizovani privezak. Na ovaj način svojoj dragoj osobi dajete simbol vaše ljubavi, vernosti i požrtvovanosti. Posebno popularne poslednjih godina su narukvice od srebra sa privescima koji simbolizuju nešto važno za tu dragu osobu. Takve narukvice od srebra nose posebnu poruku, dragocenost i emociju i svaki put kada ih bude koristila drugarica ili sestra će se setiti vas. Definitivno univerzalni poklon za svako životno doba su ogrlice, minđuše, narukvice od srebra. 

UNIKATAN NOTES I HEMIJSKA – LIČNI POTPIS

U posebnim prilikama notes i hemijska sa inicijalima osobe kojoj ih poklanjate ili njenim punim imenom i prezimenom može biti razgaljujući trenutak za njih. Ovom načinu iznenađenja najčešće se pribegava kada najdraži steknu diplomu fakulteta, pa uz ime i prezime doda se i zvanje. Zatim kada neko odlazi u penziju, za jubilarne rođendane ili jubilarne godine rada. Pribor sa pisanje možete birate u raznim bojama, dezenima i od raznih materijala. I na taj način učinićete ga personalizovanim i vrednim. 

PUTOVANJE IZ SNOVA – ISKUSTVO KOJE NEMA CENU

Sve se češće dešava da najdražima poklanjamo umesto konkretnih poklona ono što se zove iskustvo. Dakle radi se o poklanjanju mogućnosti da vide nešto novo (putovanje), nauče nešto novo (kurs jezika ili plesa), osete nešto novo (poput svetskih masaža i relax centara). Ako znate da vaša bliska osoba kojoj spremate iznenađenje dugo vremena želi da poseti određenu destinaciju, priuštite joj upravo to. Ponuda aranžmana tokom cele godine je široka, tako da ćete sigurno naći ono što toj osobi odgovara. Ukoliko i nemate tačnu ideju gde bi ste je uputili, konsultacija sa zaposlenima u agencijama za putovanje pomoći će vam da odabere neku od opšte popularnih destinacija. 

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Copyright Beograd na drugačiji način. 2024
Tech Nerd theme designed by FixedWidget