Inspiracija: Šta da poklonite najboljoj drugarici za rođendan ukoliko vam je budžet ograničen?

Koliko god voleli da poklanjate, sigurno se i vama dešavalo da ponekad jednostavno nemate inspiraciju! Još i ako vam je budžet prilično ograničen, eto još većeg problema. Ipak, budžet ne bi trebalo da vam predstavlja preveliku prepreku jer, na kraju krajeva, bitna je pažnja i želja da obradujete svoju najbolju prijateljicu za njen poseban dan, a verujemo da će ona to i te kako moći da ceni. A što se tiče inspiracije… Pa, tu vam možda mogu pomoći neki od naših predloga koje vam donosimo u nastavku.

Srebrne minđuše

Nakit je prosto uvek dobra ideja! Ukoliko vam je budžet ograničen, možete da odaberete srebrne minđuše koje su lep, a ne tako skup poklon. Srebrne minđuše je moguće pronaći u najrazličitijim varijantama, te ćete imati mnogo mogućnosti da se uskladite sa ukusom svoje prijateljice. Alke, manje ili veće, viseće ili sitne srebrne minđuše – izbor je zaista veliki, samo je potrebno da znate šta bi se vašoj prijateljici svidelo. Odlična ideja za poklon su i srebrne minđuše sa priveskom koji može da bude personalizovan, odnosno, da na neki način predstavlja vaše prijateljstvo ili neke zajedničke uspomene. Sa ovakvim poklonom sigurno nećete pogrešiti, a srebrne minđuše vam daju tu mogućnost da je u potpunosti oduševite! Uz to, kojoj devojci nisu potrebne srebrne minđuše?!

Parfem

Još jedan proveren, ali uvek dobar poklon je parfem – idealno bi bilo da znate koji tačno se vašoj drugarici najviše dopada kako biste mogli da joj ispunite želju, ali možda nije ni loše da joj otkrijete nešto novo. Parfemi ne moraju da budu preskupi, a još ako naletite na neku akciju u svojoj omiljenoj parfimeriji eto razloga više da baš ovo bude savršen rođendanski poklon. Uz parfem uvek možete dodati kupku, mleko za telo ili mist sličnog mirisa. Ukoliko želite komplet, u drogerijama možete pronaći već oformljene poklon pakete koji kao takvi imaju još povoljniju cenu nego kada biste kupovali svaki proizvod pojedinačno. 

Poklon karticu

Ukoliko je vaša prijateljica praktična, sigurno će joj značiti poklon kartica u omiljenoj drogeriji, knjižari ili prodavnici. Iznos na poklon kartici birate sami te se na taj način možete uklopiti u svoj budžet. Ukoliko niste sigurni šta bi joj tačno trebalo, a znate koju radnju voli, najbolje je da joj uplatite novac na poklon karticu koji će ona potom iskoristiti onako kako želi. U većini slučajeva, ovo je zaista najbolji poklon!

Personalizovanu kutiju sa sitnicama

Na kraju, verovatno najbolji su krajnje lični pokloni koji na najefektniji način pokazuju vašu ljubav i privrženost. Upravo zato su personalizovane kutije sa sitnicama jako popularan poklon koji u fokus stavlja vaš odnos, vašu maštu i veštinu pravljenja zanimljivih sitnica, a ne sam budžet. Tako, vaša personalizovana kutija sa sitnicama može da sadrži zajedničke fotografije, omiljene slatkiše, neke DIY sitnice koje ste sami napravili u skladu sa onim što ona najviše voli i slično. Ovde ima mnogo prostora za igranje, pa verujemo da ćete se zabaviti praveći je koliko i ona otkrivajući šta se to sve zanimljivo u njoj nalazi. Pustite mašti na volju i pokažite svojoj prijateljici koliko vam znači na zabavan i originalan način!

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Copyright Beograd na drugačiji način. 2024
Tech Nerd theme designed by FixedWidget