UŽIVAJTE NA SVOM VENČANJU!

Tog sudbonosnog dana, san svake mlade osobe koja stupa u brak, je da proživi svoju bajku. On se ženi ženom svog života, ona se udaje za svog princa! Mladenci imaju samo jednu želju – da što lepše počne njihov zajednički život. A obavezno su tu, oko njih, neki koji dele svoje savete i mišljenje ( iako niko to ne traži od njih ), neki su tu da postavljaju uslove jer plaćaju, neki negoduju i slično. U tom smislu, venčanje može biti izuzetno stresno, a trebalo bi da se uživa. Sva gužva oko organizacije svadbe, traje koliko i sama organizacija. I da bi se tog dana što lepše osećali, mladi moraju što ranije da se uključe u organizaciju oko sopstvenog venčanja. Nikako ne treba odstupati od ideje da je to njihov idealan dan. Najpre, moraju saslušati, jedino želje jedan drugome, pa onda zajednički rešavati stavku po stavku. Ne obazirite se na čuđenje okoline koja vam govori da preterujete, što godinu dana ranije, krećete u potragu za restoranom, bendom, potražujete iznajmljivanje vozila za svadbu, venčanicu. Danas morate mnogo ranije da zakažete, najpre, datum vašeg venčanja.

IZNAJMLJIVANJE RESTORANA

Objekat za vaše venčanje mora biti vaš izbor. Odatle sve kreće. Ambijent birate po vašem ukusu i broju gostiju. Nije bitno da li imate 300 ili 30 gostiju. Bitna je atmosfera. Restoran koji odaberete, često nudi i određene dekoracije, rasvetu i slične dekorativne elemente za stolove i stolice. Od obilja restorana koji su vam na raspolaganju, sigurno ćete naći ukrase, kao i ambijent, koji vam odgovaraju.

IZNAJMLJIVANJE VOZILA ZA SVADBU

Ovo bi se izjednačilo sa kočijama princeze iz bajki! Želite svečan dolazak, kao i izlazak iz limuzine koja služi za iznajmljivanje vozila za svadbu? Sve oči su uprte u vas, osećate divljenje okoline, pa naravno da vam je potrebna sigurnost! Iznajmljivanje vozila za svadbu nosi sa sobom neku mistiku! Pa setite se samo, kao mali, koliko ste željno čekali da vidite mladu, da se ona konačno pojavi i izađe iz tog, za iznajmljivanje vozila za svadbu! Devojčice su već tada zamišljale sebe, jednog dana!

ODGOVARAJUĆA MUZIKA

Bend koji će upriličiti vaše slavlje je možda, posle venčanice, nešto što ostavi trajni pečat vašem gostu. Raspitujte se ranije, obilazite lokale, istražujte internet – i naći ćete bend čiji repertuar vam se i najviše sviđa. Nije najskuplji bend i najbolji bend! Dobar bend, svojim repertuarom, zna kada i kako treba da digne ili spusti atmosferu. A potrebno je ranije pronaći svoj bend, jer morate uklopiti svoj datum venčanja sa njihovim slobodnim vremenom. Zato, budite vredni i uporni i nećete imati problem sa muzikom.

ODABIR VENČANICE

Svaka mlada je najuzbuđenija oko svoje venčanice. Zato joj i nije teško da prelistava silne časopise , da isprobava razne haljine… Na kraju, pronađe venčanica svoju mladu! Najbitnije je da mladi haljina lepo stoji, pored toga što joj se i sviđa. Ovaj deo oko venčanja nijednoj devojci nije težak!

Ovo su samo krupne stavke oko organizacije venčanja iz snova. A poznato je da, iza svega toga, stoje i mnoge druge sitnice, koje nisu manje bitne ( odabir burmi, torte, bidermajera ). Zato i nije čudno, kada dođe taj dan, da su pomešani stres i uzbuđenje. Svako želi da proživi taj dan što lepše i da ugodi svim svojim gostima. A to opet, priznaćete, zahteva odmor nakon venčanja. Zato je tu – medeni mesec!

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Copyright Beograd na drugačiji način. 2024
Tech Nerd theme designed by FixedWidget