Uredite kupatilo na originalan način

Nebrojeno puta je svako od nas želeo da u svom životnom prostoru ima kupatilo kao iz časopisa. A čini se da je to danas sve mnogo jednostavnije, ne samo zato što postoji u ponudi različit kupatilski nameštaj i brojni sanitarni elementi vrlo interesantnog dizajna i dezena, već i zato što se na internetu mogu naći mnogobrojne i to vrlo originalne ideje za uređenje kupatila.

Ono što je najvažnije u tom slučaju jeste da bez obzira koliko kvadrata ima vaše kupatilo, u njega ne dodajete previše stvari, kako ne bi bilo prenatrpano. Dovoljno je par detalja atraktivnih boja, da upotpune celokupan ambijent.

Kako da vaše kupatilo deluje zanimljivije?

U slučaju da želite svom detetu da omogućite da uživa u tom delu stambenog prostora, onda postoji vrlo jednostavan način da kupatilo učinite zanimljivijim za njega. Sasvim je dovoljno da kupite stikere sa crtanim junacima, koje vaše dete poznaje, te da ih izlepite ili na pločice ili na primer na ivice ogledala.

Ukoliko niste pristalice toga da stikere lepite na kupatilski nameštaj, pločice ili vrata na primer, uvek se možete odlučiti za magnete, koje možete poređati na ram ogledala u kupatilu. Takođe bi trebalo da znate i to da postoje stikeri, koji se kasnije vrlo lako mogu skinuti, pa to ne treba da vas brine, a vaše kupatilo će sasvim sigurno delovati makar mališanima mnogo zanimljivije.

A što se tiče interesantnog uređenja kupatila, to umnogome zavisi i od toga kakvi su sanitarni elementi postavljeni, koje su boje pločice i koji se kupatilski nameštaj u njemu nalazi.

Ukoliko se radi o manjem kupatilu, poželjno je ne dodavati previše sitnica, jer će to delovati na potpuno suprotan način i tada će kupatilo izgledati mnogo manje.

Čak i ako se radi o nešto većim prostoru, opet je poželjno da ne preterujete sa sitnicama, već da dodate samo one detalje, koji će imati dobar efekat.

Dobra organizacija je ključ uspeha

Nema nikakve sumnje da ukoliko u određenom prostoru organizujete sve elemente na najbolji mogući način, onda dobijate i maksimalni užitak.

U tome će vam posebno pomoći adekvatan kupatilski nameštaj, jer ćete u njega moći da odložite sve one sitnice, koje i čine da kupatilo izgleda prenatrpano.

Naravno, sve to pod uslovom da zaista možete određene vrste polica da stavite u taj prostor, a da u njemu i dalje bude dovoljno mesta.

Pažljivo birajte kupatilski nameštaj

Pre nego što odlučite koji komad nameštaja za kupatilo želite da kupite, dobro bi bilo da odmah imate na umu i šta ćete tu odlagati. Naravno ukoliko su na primer to peškiri, trebalo bi da bude nešto prostraniji kupatilski nameštaj. Sa druge strane, ako ćete u takvu policu odlagati samo preparate za kozmetiku, ona može biti i manjih dimenzija. A opet, sve i te kako zavisi od toga kolike je površine vaše kupatilo. Zato se preporučuje da na osnovu datih dimenzija odaberete onaj kupatilski nameštaj, od koga ćete moći da iskoristite maksimum po pitanju organizacije.

A ako želite da ga učinite još zanimljivim, možete na primer promeniti drške za otvaranje ili možete i običan beli kupatilski nameštaj ukrasiti akrilnim bojama. Ideja ima mnogo, ali sve zavisi od vaše želje i umeća.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Copyright Beograd na drugačiji način. 2024
Tech Nerd theme designed by FixedWidget