Proslava dečijeg rođendana

Rođendanske žurke vaše dece ne mogu se porediti sa onim koje ste vi kao mali imali. Nekada se rođendan slavio isključivo kod kuće uz prisustvo najbliže rodbine i najboljih drugara. Sendviči, torta, sok, i s druge strane muzika bili su dovoljni da slavlje prođe u najboljem redu. Danas se, pak, proslava ne može zamisliti bez igraonice, animatora, oslikavanja lica (face painting) i dr. Postalo je neizostavno sa slavljenik pozove sve svoje drugare iz vrtića, odnosno škole.

Izbor igraonice

Prva stavka prilikom organizovanja rođendanskog slavlja za vašeg mališana jeste izbor igraonice rođendaonice koja će zadovoljiti i slavljenika, ali i sve goste. Na šta treba obratiti pažnju? Predlažemo da prvo napravite spisak gostiju, kako malih – tako i velikih. Prema broju dece i odraslih koji će doći na vašu proslavu biraćete i igraonicu koja toliki broj zvanica može da primi. Imajte na umu da deci, pogotovo ukoliko ih dolazi puno, treba prostora za igru i da bi bili bezbedni, tj. da biste izbegli sudaranja i povrede, birajte veći ambijent. Izbor igraonice zavisiće i od toga kada slavite rođendan. Ukoliko je u pitanju proleće ili leto, poželjno je odlučiti se za igraonicu sa dvorištem. Imajte svakako na umu i uzrast dece. Ukoliko su u pitanju deca mlađeg uzrasta, koja još ne idu u školu, izabraćete igraonicu koja je opremljena lavirintima, penjalicama, ali i bebi delom sa lopticama i igračkama prilagođenim najmlađem uzrastu. Ako su u pitanju školska deca, birajte igraonice koje u svom sklopu imaju disko salu, deo sa video igricama, kao i one koje nude pozorišne predstave, maskiranje ili one gde su iskusni animatori zaduženi za zabavu.

Animatori

Prostor u kom se održava rođendan jeste bitan, jer će svima prijati lep i komforan ambijent, ali rođendanske žurke se pre svega pamte po atmosferi, odnosno provodu, a deci je baš to najbitnije. Neke igraonice u sklopu osnovne ponude, a neke kao dodatnu uslugu imaju opciju izbora animatora. Animator nikako ne treba da bude osoba koja će samo nadgledati decu dok se igraju sa spravama, već neko ko će brižljivo osmisliti program za najmlađe i aktivno s njima učestvovati u igri. Nekada je to samo jedna osoba, nekada ih mora biti više, a pored animatora možete za proslavu vašeg deteta angažovati i klovna, mađioničara, profesionalne glumce koji će za mališane izvesti pozorišnu predstavu i dr.

Torta

U poslednje vreme izgled torte prednjači u odnosu na ukus i ovde se potrudite da udovoljite vašem detetu koje aktivno mora učestvovati u izboru odgovarajuće dekoracije. Vrhunac svake proslave jeste trenutak iznošenja torte, duvanje svećica i pevanje rođendanske pesmice, pa učinite ovaj momenat magičnim, tako što ćete se odlučiti da torta tematski prati likove iz omiljenog crtanog filma samog slavljenika. Svećica i vatromet se podrazumevaju.

Slano i slatkoposluženje

Ako ste se već odlučili da rođendan proslavite u igraonici, a ne u svom domu, onda bar do kraja olakšajte sebi. Da li želite da dane provedete tražeći najbolje recepte i praveći i servirajući slano i slatko posluženje za vase goste? Zar ne bi bilo bolje da ovaj deo posla prepustite stručnjacima i odlučite se za neku agenciju koja se bavi keteringom. Interesantu ponudu možete pogledati na sajtu BNB keteringa. Ponuda jela za ketering za rođendanske proslave obično je izuzetno bogata i tu svako može pronaći nešto za sebe, bilo da su u pitanju slani ili slatki zalogajčići. Tu su kanapei, pite, rolati, koktel peciva, raznovrsne salate, sve vrste roštiljskog mesa, kao i cupcakes pored torte, što se tiče slatkog dela. Na vama je samo da odlučite i prepustite stručnjacima koji se bave keteringom da odrade ovaj deo posla za vas.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Copyright Beograd na drugačiji način. 2023
Tech Nerd theme designed by FixedWidget