Pripremate rođendansku žurku? Evo zašto ketering treba da bude Vaš izbor

Bilo da pripremate rođendansku žurku za dete, tinejdžera ili one malo starije, ketering je savršen izbor posluženja. Zašto?

Zato što, bez obzira na broj svećica na rođendanskoj torti, sve goste oduševljavaju ukusni i divno dekorisani zalogaji, koji bez izuzetka mame pažnju svih prisutnih.

Ali, da ne bi bilo nedoumica, navodimo Vam zaista sve razloge da ketering postane i Vaša odluka.

Ketering kao lakši i jednostavniji izbor posluženja

Organizacija bilo koje proslave, a pogotovo rođendana, zahteva mnoštvo obaveza i mnogo vremena i strpljenja. Pa zašto onda ne biste sebi olakšali?

To veoma lako možete učiniti ako rezervišete ketering agenciju i napravite izbor zalogaja. Tako nećete morati da brinete ni o slatkim ni o slanim ukusima, ni o dekoraciji – biće dovoljno da, prema našim savetima, sačinite detaljan dogovor sa ketering kompanijom. Takođe, bilo bi dobro i da se sa njima posavetujete u vezi sa količinom hrane, a prema broju pozvanih gostiju, kako ne biste pogrešili u računici ni u jednom smeru.

To će Vam, svakako, uzeti mnogo manje vremena nego da sami nabavljate sve sastojke, vijate sniženja i prevoz, a zatim sami provodite sate i sate pored šporeta.

Umesto toga – posvetite se sebi i pripremite se za slavlje!

U skladu sa svačijim ukusom? Moguće je

Često se dešava da i po nekoliko jela morate da napravite za razne vrste svečanosti kako biste udovoljili ukusima svojih gostiju: posno, mrsno, sa jajima, bez jaja, neko ne voli piletinu, neko je vegan…

Sada nećete morati da imate glavobolje oko pripremanja menija. Jednostavno je – ketering zalogaji namenjeni su zaista svima, i baš zbog mnogo vrsta hrane ovo i jeste najlakši način da posluženjem zadovoljite zaista sve svoje goste.

Istovremeno, svako od njih će, uz ketering, imati priliku i da proba nešto novo. Zašto se Vaše rođendansko slavlje, onda, ne bi pominjalo i po hrani, podjednako kao i po dobrom provodu?

Predlog je i da se odlučite za švedski sto, kako biste omogućili zvanicama da biraju i ketering zalogaje i njihovu količinu, a ono što je sasvim izvesno jeste i da će ovakvo posluženje biti svima izuzetno primamljivo i na pogled.

Ketering u zanimljivim i dekorativnim aranžmanima

Slani ketering možete, u dogovoru sa ketering agencijom, dekorisati po svojoj volji. Pored mezetluka koji je neizostavan kao predjelo i koji dolazi u zaista svim mogućim bojama, razne pite, rolate, sendvičiće i slične zalogaje možete grupisati prema bojama.

Savet je i da od ketering agencije zahtevate bele ili srebrne tanjire ili poslužavnike, jer se uz ove neutralne boje najbolje uklapa sve šarenilo hrane koje Vam ketering može ponuditi. Isto će se veoma dobro uklopiti i uz ostalo posuđe i pribor.

Kao glavni ketering možete odabrati roštilj sa raznim prilozima od povrća, koji će se sve vreme grejati na tihoj vatri kako bi Vašim gostima u svakom trenutku bio dostupan topao zalogaj.

Slatki ketering zaista predstavlja pravu poslasticu i ovde možete pustiti mašti na volju, te od ketering kompanije tražiti da Vam napravi velike kugle u koje će biti zabodeni popsiji – okrugli kolačići na štapićima.

Kao posebno dobru ideju za slatki ketering navodimo kulu od makaronsa, francuskih kolačića u pastelnim bojama u kojoj svi bez izuzetka uživaju i koja Vam može zameniti čak i tortu, kao mnogo originalniji i zanimljviiji izbor.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Copyright Beograd na drugačiji način. 2024
Tech Nerd theme designed by FixedWidget