Otkrivamo za vas – Kako prepoznati dobru kremu za sunčanje?

Zašto je prodaja korejske kozmetike sve zastupljenija na tržištu? Koliko korejska kozmetika spf faktorom može da unapredi zaštitu kože i uspori starenje? Da li postoji mogućnost da se korejska kozmetika online poruči i na domaćim sajtovima?

Krema za sunčanje mora da sadrži SPF faktor da bi pružila dobru zaštitu od sunca. To je pokazatelj okvirnog vremena tokom kog krema štiti od jakog zračenja. U teoriji to znači da ako nanesete kremu sa SPF 30 na suncu možete ostati 30 minuta duže nego kao da ste bez zaštite. Teorija je jedno, ali u praksi vreme zaštite zavisi od tipa kože, da li je osoba u vodi, na pesku, u hladu, ali i zavisi i od kvaliteta kozmetike koja se nudi.

Prodaja korejske kozmetike raste kako u svetu, tako i kod nas jer svojim kvalitetom zadržavaju kupce i polako preuzimaju primat na tržištu kozmetičkih preparata. Saznajmo zajedno zašto je to tako.

Pažljivo odaberite preparat za najbolji učinak!

Sunčevi zraci emituju UVA, UVB i UVC zračenje. I dok se UVC resorbuje u ozonskom omotaču, UVA i UVB utiču na kožu izazivaju starenje i povećavaju rizik od nastanka melanoma. SPF faktor se odnosi na zaštitu od UVB zračenja, a nivo zaštite od UVA se posebno obeležava.

Korejska kozmetika spf linije ima i zaštitu od UVA zračenja, a to znači da je koža zaštićena od starenja, fleka, keratoza… Važno je da se izaberu kvalitetni preparati koji će biti efikasni u zaštiti od oba UV zračenja i zato prodaja korejske kozmetike stalno raste.

Ako se pogleda korejska kozmetika online jasna je razlika između klasičnih krema za zaštitu od sunca i ovih vrhunskih preparata – korejska kozmetika spf ima vrhunski nivo zaštite uz istovremeno hranjenje i negovanje kože svaki dan. Proizvedena je za različite tipove kože:

  • Za osobe koje imaju aktivan dan potrebna je lagana formula otporna na znoj
  • Osetljivoj koži treba visok nivo zaštite uz intenzivno hranjenje i negu
  • Postoji i linija za masne tipove kože, ali i 
  • Linija krema koja odgovara mešovitim tipovima kože

Zaboravite na masne tragove kreme, zapušene pore i bele ostatke po koži… Ovo je revolucija u nezi i može se primenjivati svaki dan. Kada se koža adekvatno pripremi, sunce pravi manju štetu, a to znači manje bora, manje fleka, bez ikakvih benignih ili malignih promena u budućnosti! Zato prodaja korejske kozmetike značajno raste, jer dokazano sprečava ove promene.

Pravilno korišćenje kreme je ključ dobre zaštite

Svaki tip kože trpi oštećenja usled UV zračenja. Ni jedna krema za sunčanje ne štiti 100%, a efikasnost opada ako se ne nanosi pravilno i nije u skladu sa tipom kože i dužinom delovanja.

Ono što nudi korejska kozmetika online ponudom je raznovrsnost preparata koji imaju jači ili slabi nivo zaštite, ali i otpornost na spoljne izazove. Ipak, svaka krema se mora naneti nanovo nakon plivanja i brisanja, a važno je da se i nanese nakon svaka dva sata boravka na suncu.

Možda je i najveća greška to što se na zaštitu kože misli samo tokom visokih temperatura, a mnogi ne znaju da sneg reflektuje 80% jače zračenje nego voda, da na visokim nadmorskim visinama zračenje raste… zato korejska kozmetika spf linije treba da bude saveznik u nezi kože preko cele kože, a pošto su formule lagane, brzo upijajuće, mogu se koristiti kao podloga za šminku i pre svakog izlaska napolje.

Zračenje nije vidljivo, ali su posledice opasne po zdravlje – opekotine i trajne promene na koži. Najjednostavniji i najefikasniji način zaštite je dobra krema sa odgovarajućim SPF faktorom. Visok nivo SPF zaštite je samo jedan od činilaca pravilne zaštite, a ona će biti bolja ako je krema u skladu sa tipom kože i otporna na vetar, vodu i znoj.

Potražite odgovarajuće preparate online i zaštitite svoju kožu već danas!

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Copyright Beograd na drugačiji način. 2024
Tech Nerd theme designed by FixedWidget