Kako da izaberete patike za zimsko vreme?

Iako su za zimu i hladno vreme predivđene uglavnom nepromočive, kožne čizme, postoje i oni koji se odlučuju da zimu provedu u patikama.

To su uglavnom oni koji ni za koju drugu obuću ne bi zamenili patike, oni koji se prijatno osećaju u patikama i kojima su patike najudobnija moguća obuća. Čizme nekada zaista mogu da budu neudobne, glomazne i da vam jednostavno zasmetaju.

Ukoliko ni u toku zime ne možete da napravite kompromis i odaberete čizme naspram patika, onda imamo nekoliko saveta za vas, kako da vam noge ostanu utopljene i suve i u patikama tokom zimskih dana.

Birajte one sa debljim đonom

Kada već želite da za zimu izaberete patike, bilo muške patike ili ženske patike, morate ipak da razmišljate o strukturi tih patika. Na početku bi bilo dobro da izaberete patike sa debljim đonom, kako biste sprečili da vam obuća propušta bilo kišu ili sneg. Gledajte da izaberete sa što debljim đonom. Mnogi brendovi, poput Nike patika ili Adidas patika nude veliki izbor patika ovog tipa.

Duboke patike dolaze u obzir

Obavezno treba da razmišljate i dubokim patikama. Kao što đon služi da ne bi patika mogla da propusti kišu ili sneg, tako duboka patika služi da vas zaštiti od hladnoće. Definitivno morate da izbarete duboke patike, ukoliko ste odlučili da vaš izbor obuće za zimu budu patike.

Nositi plitke patike u toku najvećih zima znači biti vrlo neodgovoran prema svom zdravlju. Plitke patike ni na koji način ne mogu da vas zaštite od hladnoće. Rizikovaćete da ugrozite vaše zdravlje i konstantno će vam biti hladno. Postoji mnogo modela dubokih patika  koje su zaista i u trendu i neće vam biti problem na napraviti dobar izbor.

Patike toplijih materijala su i te kako poželjne

Dobro bi bilo da izberete i patike koje su napravljene od toplijih i čvršćih materijala. Zaista morate da se posvetite potrazi kada su patike za zimu u pitanju. Postoje mnoge patike, koje se u radnjama preporučuju kao patike za zimu, međutim, vrlo malo patika ispunjava sve potrebne kriterijume.

Zato se savetuje da patike birate lično, a ne putem interneta. Naime, vrlo je važno da proverite taj određeni model patike i da utvrdite da li vam to odgovara i da li su takve patike zaista prilagođene hladnom vremenu.

Savršene za zimu – nike air max 1 sneakerboot

Ukoliko još uvek niste odlučili kakve patike za zimu želite da imate, onda vam savetujemo da pogledate različite modele Nike patika, jer je vrlo moguće da ćete pronaći one koje vam odgovaraju. Naime, Nike Air 1 Sneakerboot su izrađene kako bi se prilagodile i nosile po zimskom vremenu, po kiši i snegu. One su vrlo zanimljivog izgleda i moći ćete da ih kombinujete lako, a pritom će vrlo lepo izgledati na vašoj nozi. Ono što se ističe kao prednost ovih Nike patika jeste to što su one izuzetno tople.

Pored toga što sigurno ne porpuštaju vodu, one će vas u toku hladnih zimskih dana i ugrejati. Ukoliko vam se ove patike ipak ne dopadnu, onda možete da pogledate njihovu široku ponudu na sajtu Sportizmo, i vrlo je verovatno da ćete naći ono što vam odgovara, ali i ono što je prihvatljivo za zimu.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Copyright Beograd na drugačiji način. 2024
Tech Nerd theme designed by FixedWidget