Iskoristite besplatne kontrole vida u Beogradu

Naocare za vid

Proveravanje vida se preporučuje do dva puta godišnje, zato nemojte izbegavati ovu vrstu kontrole jer neredovna kontrola vas može koštati toga da vam se dioptrija poveća, i da možda trenutno nemate dobro prilagođenu dioptriju. Ako dioptrija nije dobro određena to može dosta ošteti vaš vid u budućnosti, akcije besplatne kontrole vida u Beogradu mogu vam pomoći da se ovakva siutacija ne desi. Sa ovom akcijom kontrola vida je besplatna, dovoljno je da se samo pojavite na datu adresu u određeno vreme i oftomolozi će vam za samo nekoliko minuta odrediti kakvo je vaše stanje vida i koja dioptrija vam je potrebna.

Veliki broj optičarskih radnji nudi sniženja svog asortimana, pa se pored akcija besplatnog pregleda možete odlučiti i za neki model naočara po vrlo povoljnim i pristupčnim cenama.

Koje naočare za vid su po vašoj meri?

Danas nošenje naočara za vid ili njihova imitacija je postao pravi modni hit. Svi žele da sa ovim dodatkom, sebe učine autentičnim i drugačijim od ostalih. Sa naočarima je to uvek moguće, jer je ponuda zaista velika. Mačkaste ili retro su danas najpopularniji modeli naočara za vid. Međutim, pored toga što se prate modni trendovi, morate da gledate i to koliko se dati oblik naočara uklapa uz vaš oblik lica. Okvir naočara trebao bi da bude suprotan vašem obliku lica, dakle ako imate okruglo lice nikako neće uzeti naočare za vid sa tavkim oblikom. Osobe sa ovalnim licem su pravi srećnici, jer njima odgovara bilo koji oblik naočara za vid. Naočare mogu sakriti neke nepravilnosti na vašem licu, ali isto tako mogu istaknuti i neke dobre strane koje imate.

Iskusni prodavci daće vam dobru preporuku koje naočare za vid su prave za vas, ali ne treba gubiti iz vida da su naočare i medicinsko pomagalo za one koji ne bi mogli da funkcionišu bez njih.  Ono što je praksa i iskustvo pokazalo je da se jednom kupljene naocare za vid nose i po nekoliko godina. Gledajte na kraju svega da model nekako sam vas izabere, jer će on duži vremenski period krasiti vaše lice, osim ako se ne oldučite da svoje naočare brzo zamenite novim modelom.  Nemojte štedeti prilikom kupovine jer naočare za vid pre svega moraju da budu kvalitetne i da trpe raznorazne spoljašnje uticaje koje nekad i ne možete da kontrolište, a naočare su vam neophodne.

Kako da vam naočare za vid duže traju?

Naočare kao i sve drugo traže određeno održavanje i negu, kao i pravilno rukovanje. Bitno pravio je da se naočare uvek skidaju obema rukama, da se nikako ne ostavljaju okrenute na staklima. Futrola za naočare mora da bude odogovarajuća, nikako velika ili mala, naočare nemojte brisati ubrusima, već posebnim maramicama i krpicom koja na sebi ima nežna vlakna. Naočare možete prati deterdžentom sa sudove pod slabim mlazom tekuće vode.

Traka za naočare je dobra za one ljude, koji su skloni tome da naočare stalno gube ili su zaboravili gde su ih ostavili. Sa trakom one su uvek oko vrata i spremne za korišćenje.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Copyright Beograd na drugačiji način. 2024
Tech Nerd theme designed by FixedWidget