Ekskluzivni nameštaj i najnoviji trendovi koji ga prate

Ukoliko ste u prilici da svoj dom oplemenite sa komadima maneštja vrhunskog kvaliteta posetite neke od salone luksuznog nameštaja u Beogradu kako bi videli odlične modele nameštaja koji su napljavljeni od vrhunskog materijala.

Možete videti savršene sofe i garnuture koje vam mogu biti neizostavan detalj u domu ili se pak dogovoriti za saradnju i uraditi ekskluzivan nameštaj po meri.  U nastavku teksta želimo da vas uputimo u nove trendove koji vam mogu pomoci da se brže opredelite kakav nameštaj je najadekvatniji za vaš dom.

 

Soficticiran ukus dizajnerke iz Majamija

Poznata američka modna i dizajnerka enterijera Keli Verstler nedvosmisleno je imala veoma dobru prošlu godinu. Pored primarnog zanimanja dizajnerke, objavila je i knjigu koja je jako brzo postala bestseler. Ona je poznati dizajner više hotela, naajviše u Santa Moniki. Takođe je u januaru objavila novu kolekciju nameštaja kao i rasvete. Akcenat je stavljen na apstraktnom. Komode su napravljene od epoksidne smole, jako su nestandardnog izgleda. Tu su i stubovi sa valovima od travertina kao i sofe sa apstraktnim presvlakama. Ukoliko je ovakav ekskluzivni nameštaj vasa solja čaja verujemo da će vas ova nova kolekcija ostaviti bez daha.

 

Trpezarijski sto od mermera i stočići od oniksa

Ovakav sto je pun pogodak, što zbog kvaliteta što zbog utiska koji ostavlja kao ekskluzivni nameštaj. Ovakav sto možete postaviti u trpezariji nevezano da li je samo on od mermera ili cela kuhinja. Neće odudarati od ostatka prostora, naprotiv, daće odličan efekat. U nastavku teksta ćemo više govoriti o materijalima, ali ovde želimo da pomenemo da je oniks savršen materijal. Potpuno je sofisticiran i deluje krajnje otmeno na nameštaju.  Sa oniksom vaša dnevna soba će odisati stilom. Dovoljan je jedan detalj koji je stilski da se atmosfera u određenoj prostoriji promeni na bolje. 

 

Odlične kolekcije u salonima

Svetske trendove u dizajnu prate i naši proizvođači koji u salonima nude svoje komade luksuznog nameštaja. Možete videti nameštaj od punog drveta. Ovde spadaju komode, police, stolovi. Svaki detalj je na mestu i predstavljanja luksuz u malom. Boje su pažljivo birane i u pitanju je odličan kvalitet. Kada smo kod boje, svetski dizajneri upućuju da je 2020. godina plave boje. Nemojte je preskočiti ukoliko se uklapa u vaš dom. Plava je upečatljiva i snažna boja.  

Glavni deo u dizajnu jedne prostorije je klub sto

Da bi prostorija bila što upečatljivija  klub sto bi trebalo da bude najmoderniji komad nameštaja. Najčešće je pozicioniran izmedju sofe i televizora. Ovi stolovi moraju biti jako praktični, ali da im ne manjka stila. Upadljivi su i uvek na dohvat ruke. Klub sto je zaslužan za atmosferu u dnevnoj sobi. Morate pri odabiru obratiti pažnju na više stvari. Koja je kvadratura sobe u koju klub sto unosite, takođe i koja je visina sofe. Klub sto daje harmoniju i bitno je da bude upečatljiv.

Materijali

Ukoliko se još uvek niste opredelili koji materijali bi najbolje bilo da preovladavaju u vašem domu predstavićemo vam karakteristike nekih od najkvalitetnijih materijala luksuznog nameštaja. Mermer je izuzetno elegantan i pomenuli smo da je dovoljno da čak samo jedan komad nameštaja bude u mermeru kako bi se postigao odličan efekat i kako bi prostorija odisala stilom. Takođe je tu i granit. Granit je kamen koji je težak, divnog izgleda i lako se održava. Ukoliko želite maneštaj od kvarca , možete se u salonima dogovoriti sa proizvođačima kakav komad nameštaja vam je potreban. Ovaj prirodni materijal je najbolji za stolove. Travertin je prorodni kamen koji daje odlične šare i boje i nećete pogrešiti ukoliko ga uvrstite u materijal za vaš luksuzni nameštaj. Oniks je neprevazidjen i dolazi u crnoj, smedjoj, beloj i žutoj boji. 

 

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Copyright Beograd na drugačiji način. 2024
Tech Nerd theme designed by FixedWidget