Da li je bolje birati taksi ili autobus za prevoz Niš – Aerodrom Nikola Tesla?

Transfer do aerodroma Beograd za putnike koji dolaze iz drugih gradova Srbije može biti problem. Vožnja do aerodroma bi trebalo da bude udobna i usklađena sa polaskom leta, a ne duga i iscrpna.

Ukoliko Vam je potreban prevoz do aerodroma iz Niša, na raspolaganju Vam je nekoliko opcija. Putnici se najčešće odlučuju za klasičnu varijantu – autobuski prevoz do Beograda. Prevoznika je puno, polasci su česti, a s obzirom na to da se putuje auto – putem, za manje od tri sata ste na beogradskoj, glavnoj autobuskoj stanici. Međutim, loša strana ovog transfera jeste što se polasci autobusa ne poklapaju uvek sa polascima aviona. Dakle, Vama sa glavne stanice treba transfer do aerodrama Beograd.

Vožnja do aerodroma javnim gradskim prevozom

Opcija je nekoliko. Možete ići gradskim autobusom ili mini busom. Gradski autubus ne staje na glavnoj stanici, što znači da Vam je potrebno vreme da odete do njegove početne stanice. Druga stvar je da on mnogo kruži i da mu je potrebno više od 40 minuta da stigne do aerodroma. I s obzirom na to da mu je maršuta putovanja duga, retki su, poput polarnih medveda. Ukoliko birate ovaj tip vožnje do aerodroma onda morate unapred da se raspitate o njegovim polascima i napravite plan, kako biste se vremenski uklopili i stigli na svoj let u predviđeno vreme. Imajte na umu da uvek nešto može da se iskomplikuje: gužva na ulazu u Beograd, zastoj u Beogradu usled lošeg vremena.

Mini bus koji staje na glavnoj stanici može biti vaša drugi transfer do aerodroma Beograd. Oni ne kruže do aerodroma, pa vožnja do aerodroma traje 30 minuta.

Kombi prevoz do aerodroma Nikola Tesla

Pored autobuskog prevoza iz Niša, na raspolaganju Vam je i kombi prevoz do aerodroma Nikola Tesla. Kombi prevoz možete naručiti kada stignete u Beograd, a možete njime putovati iz Niša. Ovaj prevoz do aerodroma iz Niša je svakako bolja varijanta od klasične autobuske vožnje. Putovanje traje kraće, kombi dolazi po Vas, ali se i ovde vozite sa drugim putnicima. Iako ih ima manje, vožnja se usklađuje tako da svakom putniku odgovara, a nemaju baš svi putnici let u isto vreme kad i Vi.

Taksi prevoz do aerodroma

Taksi do aerodroma je možda najbrža varijanta prevoza do aerodroma. Ukoliko se odlučite za taksi do aerodroma Nikola Tesla, budite sigurni da ćete stiću u što najkraćem vremenskom periodu, a pored toga, ovaj vid transfera do aerodroma je najbezbedniji i najudobniji. Ovaj tip prevoza do aerodroma je pristupačan i adekvatan za svačiji budžet.

Taksi prevoz do aerodroma je idelan jer se prilagođava u potpunosti Vašem rasporedu. Ako ste odlučili da ovo bude Vaš prevoz Niš – aerodrom Nikola Tesla onda je Airport – Transfer-Beograd pravo rešenje za Vas. Naša specijalnost je transfer do aerodroma, bilo da ste iz Beograda ili dolazite iz nekog drugog grada. Naša vozila su dobro opremljena, prolaze kroz sve bezbednosne provere i testove pre puta. Vaše je da samo rezervišete svoj prevoz do aerodroma, o ostalim stvarima mi vodimo računa. Taksi prevoz do aerodroma sa nama je udoban i prijatan.

Ukoliko putujete sa porodicom i imate više prtljaga u našoj ponudi imate i kombi prevoz do aerodoma Nikola Tesla. Naša vozila imaju i specijalizovana sedišta za mališane.

Bez obzira da li ćete se odlučiti za taksi prevoz do aerodroma ili kombi prevoz,  potrudićemo se Vaš prevoz Niš – aerodrom Nikola Tesla bude komforan i brz.

 

Taxi prevoz do i od aerodroma Niš i aerodroma Beograd

pogledaj više na www.airport-transfer-belgrade.com

 

2 comments on “Da li je bolje birati taksi ili autobus za prevoz Niš – Aerodrom Nikola Tesla?”

  1. Moj predlog je rent a car. Zašto? Zato što je najam vozila danas jako isplativ i jednostavno niste zavisni od prevoza. Kada je u pitanju odabir agencija za rent a car, treba dati prednost domaćim rent a car agencijama (unirent, rentacarmenadzer, rentacarmms).

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Copyright Beograd na drugačiji način. 2024
Tech Nerd theme designed by FixedWidget