Animatori na dečijim rođendanima

Svaki roditelj priželjkuje da rođendan mališana proslavi u komfornom, lepom i udobnom prostoru u kojem će da uživaju i gosti i slavljenik i organizator, odnosno roditelji. Ali, zna se dobro da se rođendani pamte isključivo po provodu. A kada su dečiji rođendani u pitanju, onda je animacija dece izuzetno važna.

U ponudi su i animatori u dečijim ingraonicama, ali vi možete da se dogovorite sa organizatorima, pa i sami da angažujete animatora po želji. Ako pak već imate u planu nekoga, onda problema nema. Svakako, dobro procenite kakav je animator kojeg u ponudi ima igraonica, pa onda donesite krajnji sud.

Kakve animacije želite na dečijem rođendanu?

Posebno je važno da prilagodite animaciju i temperamentu i uzrastu, ali i željama dece. Ima dece koja obožavaju buku, ali ima mališana koji ne vole dinamiku. U tom slučaju obratite pažnju koga ćete angažovati. Uglavnom dečije igraonice imaju programe za animaciju dece različitih uzrasta, ali vi na vreme proverite da li će na pravi način mlađa deca biti animirana, jer za njihov uzrast se preporučuju mirnije igre, dok stariji mališani i te kako vole da uživaju u trčanju, jurnjavi, đuskanju… 

A koliko su animatori iskusni?

Obratite pažnju i na radno iskustvo animatora. Ipak, iako ne mora da bude presudno koliko dugo je neko zaposlen, jer sve zavisi kako će se animator ophoditi prema deci, ipak upoznajte animatora ore rođendana i uverite se u njegovu energiju.

Neki roditelji nemaju ništa protiv da se deca sama igraju na spravama po igraonici, a da zaposleni brinu o njima, dok ima onih roditelja koji žele da se animatori posebno oobrinu za atmosferu. Zbog toga najviše cene animatore koji se pre proslave rođendana raspitaju detaljno koje su omiljene igre slavljenika kako bi osmislili adekvatan plan i program samog rođendana.

Ipak, prilikom angažovanja animatora možete se oslučiti za one koji imaju posebnu ooremu, kao što su mašne za balone, a uvek možete da birate i sportski rođendan ili da se zabava organizuje uz face painting.

Da li će žurka biti urnebesna zavisi od organizacije roditelja, ali i id dečijih zahteva. Cena ualuge zavisi od programa, jer pojedini animatori sami pripremaju program proslave, pa je i cena njegov angažamana nešto viša.

Od broja mališana zavisi da li će biti jedan ili više animatora, a uz animatora mogu se angažovati i glumci, plesači i mađioničari, jer pojedine dečije igraonice nude i rođendanske predstave u svom programu.

Rođendanska torta je obavezna!

Kako rođendan da prođe bez torte? Nemoguće je. Nije važan ni prostor, ni provod koliko je važna torta, jer se trenutak iznošenja rođendanske torte posebno iščekuje. Pesmica, pa duvanje svećica, sve su to trenuci koji se posebno pamte.

I da, obratite pažnju na veličinu i težinu torte. čijeUglavnom se roditelji odlučuju za dve torte, glavnu koja je i veća i na kojoj su svećice i manju koja služi akko bi se svi počastili.

O ukusu torte nećemo mnogo govoriti. Najbolje bi bilo da izaberete omiljeni ukus torte svog detera ili ukus za koji znate da većina prisutnih voli. Mališani uglavnom vole čokoladne torte, a ako imate dve različite torte, onda bi najbolje bilo da izaberete i čokoladni uksu, ali i voćni, pa ćete se tako osigurati da će svi probati torte.

A sada odredite kako će vizuelno rođendanska torta izgledati. Omiljeni crtani junak mališana uvek je odličan izbor, a u dogovoru sa mališanima izaberite najlepšu i najukusniju tortu za detetov rođendan.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Copyright Beograd na drugačiji način. 2024
Tech Nerd theme designed by FixedWidget