Startujte svoj račun

Kada plaćate mesečno održavanje svog tekućeg računa da li znate šta plaćate?

Mesečno održavanje Vašeg računa mora Vam doneti dodatne usluge da bi imalo smisla. Zato je Addiko banka od  01.01. pokrenula novi paket tekućeg računa koji Vam donosi puno dodatnih usluga i olakšava Vam kontrolu nad sredstvima na računu.

Nakon otvaranja računa u Addiko banci ako ste početnik u korišćenju bankaraskih usluga predlažemo Addiko Start paket. Ovaj paket daje punu slobodu upravljanja Vašim računom, tako da uvek sa pouzdanošnju znate koliko imam sredstava na računu, a pri tome niste zatrpani velikim brojem kartica.

Addiko start paket Vam nudi jednu karticu sa kojom možete da izvršite plaćanje u zemlji i inostranstvu bez potrebe za deviznim računom i sa kojom možete da podignem novac sa bilo kog bankomata, stim da za ovu karticu ne morate da plaćate članarinu. Uz Addiko start paket je u ponudi Visa Electron kartica.

Drugi bitan uslov za početnike na koji je Addiko banka mislila  je da korisnici svakog meseca mogu da vide gde su sve trošili svoj novac. Radi lakšeg vođenja evidencije Start paket nudi mogućnost da jednom mesečno uzmete izvod sa računa i proverte sve  uplate i isplate novčanih sredstava. Tako možete videti kada Vam je legla plata, kada su Vam legli honorari od drugih poslova, kada ste platitili račune. Sada sve možete da vidite i vodite evidenciju sa jednog mesta.

Za  mnoge najveća olakšica vezana za želju korisnika Addiko banke da izbegnu čekanje u redovima. Svakog meseca morate da platite iste račune i obaveze. Kako ne bi ste morali da popunjavte 5 ili 6 uplatinica Addiko start paket daje mogućnost korišćenja trajnog naloga i mogućnost mobilnog bankarstva. Sa ove dve usluge rešavate se problema gubljenja vremena u redovima i nerviranja zbog gužvi u banci i pošti.

Dodatna usluga koja je vrlo bitna korisnicima Addiko banke je obaveštavanje o prometu na računu. Vrlo jednostavan SMS servis će Vas obavestiti da je pristigla uplata na Vaš račun, da je sa računa otišla neka isplata ili da je došlo do podizanja novca sa računa.

Posebna pažnja klijenata Addiko banke, a naročito početnika u bankaskim uslugama, usmerena je ka tome da za sve ove usluge ne plaćaju veliko mesečno održavanje računa.

Addiko Start paket sve usluge koje su neophodne našim klijentima, sa vrhunskom mobilnom aplikacijom Addiko Mobile Srbija za mbankarstvo koja je besplatna na Play i iOS App Store-u, nudi uz troškove mesečnog održavanja od svega 270,00 dinara.

Sada umesto da stojite u redu da bi ste platili račune vreme provodite sa ljudima koje volite ili uz Vaše hobije. Uvek će te nepogrešivo znati koliko imate na računu bez potrebe da odlazite na šalter banke ili do bankomata, a pritome imate samo jednu karticu koju možete da koristite svuda, i u Srbiji i u inostranstvu.

Ako imate sličene potrebe za bankarskim uslugama poput ovih koje nudi Addiko Start paket, onda je ovo jedini pravi izbor koji Vas sigurno neće razočarati.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Copyright Beograd na drugačiji način. 2024
Tech Nerd theme designed by FixedWidget