Sitnice koje mogu učiniti da vaše kupatilo izgleda kao novo

Dom je tu da bi se u njemu uživalo, ali i da bi se stalno nadograđivao i da bi pratio naše želje. Promene uvek moraju da se događaju, jer tako osvežavamo naš životni prostor.

I ovde nije samo reč o trendovima, koje je jako teško pratiti u ovom domenu, već govorimo o promenama koje pozitivno mogu da utiču na vas. U kupatilu, verovali ili ne, postoji toliko sitnica koje možete s vremena na vreme da menjate, a koje mogu da vam pomognu da vaše kupatilo izgleda kao novo. I što je najvažnije, kada menjati kupatilsku galanteriju, to uopšte ne mora mnogo da vas košta. Tako da u isto vreme možete da budete i veoma ekonomični kada na red dođe sređivanje ovog dela kuće.

Usklađene police od žice – za držanje sitnica, tečnog sapuna i toalet papira

Ako želite da vaše kupatilo izgleda lepo onda morate da uparujete stvari. Predlažemo da izaberete police od žice, koje mogu da budu prilično jednostavne, a pritom i povoljne. U suštini najbolje bi bilo da iskoristite te police za sitnice poput šampona i ostalih potrebnih proizvoda, zatim žičane police za tečni sapun i toalet papir. Verovatno vam se ove tri stvari razlikuju, te ukoliko želite da promenite izgled vašeg kupatila uparite ove tri stvari i dobićete sasvim zadovoljavajući efekat. Naravno da te police ne moraju da budu od žice. U radnjama koje se bave prodajom kupatilske galanterije možete pronaći mnogo različitih tipova.

Četka za WC šolju

Ovo je obično jedna od onih „sitnica“ o kojoj baš ne vodimo računa, odnosno ne biramo na osnovu izgleda, već na osnovu praktičnosti. I obično je to uvek ono što odskače od celog kupatila. Ovo je deo kupatilske galanterije koja takođe može da promeni izgled vašeg kupatila. Savetujemo da ne birate one u boji, jer često znaju da odstupaju. Birajte metalne četke za wc šolju, jer će se one uklopiti kakav god dizajn i raspored da imate u vašem toaletu.

Prostirke i police za peškire

Pločice u kupatilu nije lako zameniti i to nije sitnica, kojom možemo tako lako da se bavimo. Kupatilska galanterija je osnov kojim možete da se bavite, međutim, nakon toga na red mogu doći još neke finese poput prostirki. To je mnogo jednostavnije zameniti od pločica. Prostirka za kupatilo može da bude veoma funkcionalna, a u isto vreme daće  jednu posebnu svežinu vašem kupatilu. Boju i dizajn birate u zavisnosti od samog tipa wc-a. Mada vam mi savetujemo da ih ukomponujete sa policama za peškire. Na vama je da odlučite da li će vam peškiri biti vidljivi ili ne. Police od drveta za peškire i braonkaste prostirke za kupatilo biće savršen spoj. Razmislite o tome!

Korpa za veš

Ovo je ono što kvari definitivno svako kupatilo. Biramo drečave korpe i one plastične korpe koje ima gotovo svako domaćinstvo. I onda naravno da se utisak pokvari kada uđemo u kupatilo koliko god da smo se potrudili i oko kupatilske galanterije i oko svega. Zato imamo savet da birate one pletene korpe ili čak drvene. Ipak one izgledaju malo luskuznije, a pritom nisu toliko skuplje.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Copyright Beograd na drugačiji način. 2024
Tech Nerd theme designed by FixedWidget