Popularni SUV automobili za beogradske ulice

auto

Ako živite u gradu kao što je Beograd i tražite SUV vozilo, ova lista je samo za vas. To je zato što smo okupili naših 6 omiljenih SUV automobila koji sadrže svaki od kvaliteta koji bi svaki stanovnik grada želeo: Mali (za lako parkiranje), okretan (za brze promene trake), viša suspenzija (za gadne rupe na beogradskim ulicama) i naravno, praktičnost (dovoljno mesta za stvari, ili vaše prijatelje).

Pogledajte koji su to SUV automobili odlični za gradsku ili poslovnu vožnju i naravno Beograd.

Honda CR-V

Provedite nekoliko dana sa Hondom CR-V i shvatićete da je mali krosover projektovan sa gradskim vozačima na umu. Jedan od razloga je što nema snažnog V6 dizajniranog za upotrebu na autoputevima, već samo 4-cilindrični motor sa potrošnjom od 12 l na 100 km u gradskoj vožnji. Tu je i impresivan tovarni prostor.

I sve se to uklapa u omotač razumne veličine koji nije veći od Honde Civic, zbog čega je parkiranje kao boza. Dobar CR-V se može naći po ceni od 10.000 do 15.000 evra.

Jeep Cherokee

Najnoviji Jeep Grand Cherokee je upravo napravio svoj debi sa modelom za 2016. godinu, a i dalje smo impresionirani modelom iz 2014. Grand Cherokee je skuplji od mnogih rivala. Ali isto tako je napredniji, sa standardnim 9-stepenim automatskim menjačem, dolazi sa jakim V6 motorom i opcionim Jeep Grand off-road mogućnostima.

Takođe je odličan sistem za zabavu, za koji smatramo da je jedan od najboljih. Potrošnja goriva je takođe za pohvalu, 13 litara u gradu, što mnogi semafori u Beogradu mogu iskoristiti.

Kia Sportage

Kompaktna Kia je odlični krosover za gradske kupce u potrazi za praktičnošću jednog SUV-a sa voznim karakteristikama automobila. Jedan od razloga je njegova veličina. Sportage je dugačak samo 4.4 metara, što ga čini kraćim i lakšim za parkiranje od većine kompaktnih automobila, kao što su Ford Focus i Toyota Corolla.

 

Takođe pohvaljujemo potrošnju goriva od 13.5 litara u gradu i standardni motor sa 182 konjske snage. Najbolje od svega, njegova cena je oko 20.000 evra – odlična cifra za krosover.

Mazda CX-5

Mazde CX-5 je jedan od naših omiljenih SUV automobila generalno, a još bolje ako ste u potrazi za okretnim vozilom sa efikasnom potrošnjom goriva koje je spremno za dnevne poslove gradskog života. To je zato što CX-5 kombinuje rukovanje slično običnom automobilu koje smo navikli da očekujemo od Mazde sa impresivnim, efikasnim motorin koji troši oko 10l u gradskoj vožnji.

 

Takođe cenimo dugu listu  dostupnih bezbednosnih funkcija, uključujući i ,,Smart City Brake Support’’, koji pomaže pri zaustavljnaju u slučaju neposrednog sudara pri malim brzinama. Cena je takođe razumna za ovakav auto, sa cenom oko 30.000 evra.

MINI Countryman

Kantrimen nije najpraktičniji mali krosover, jer njegovih 350l tovarnog prostora je među najmanjima u klasi. Takođe nije najjeftiniji, sa cenom od oko 20.000 evra možete kupiti slabo opremljen osnovni model sa slabim motorom od 4 cilindra.

 

Ali Kantrimen zaista nudi neke od najuzbudljivijih stilskih rešenja u svojoj klasi, i nema rasprave sa činjenicom da su mu upravljačke performanse najbolje u SUV konkurenciju, što ga čini savršenim za izbegavanje rupa i drugih opasnosti na gradskim putevima. Potrošnja je takođe odlična, sa oko 10l u gradu.

Nissan Juke

Sa svojim malim tovarnim prostororom i malim zadnjim sedišten, Nissan Juke nije najpraktičniji krosover na tržištu, ali je jasno da je najzabavniji. To se vidi čim ga pogledate, kada uočite njegove neobične zadnje branike, njegove čudne farove i nekonvencionalni oblik u celini.

 

Juke takođe ima neke neobične funkcije koje nećete naći u normalnom automobilu, kao što je merač G sila, koji vam pokazuje koliko agresivno ulazite u krivine. Najbolje od svega, može se kupiti za oko 15.000 evra, a potrošnja goriva dostiže oko 10l u gradu.

Šta to znači za vas? Ako živite u gradu, i to ne samo Beogradu, SUV može biti odličan izbor, uzimajući u obzir sve rupe, ivičnjake i druge prepreke. Naš najnoviji spisak pokazuje da možete kombinovati prednosti malih automobila i imati praktičnost SUV vozila.

Ljudi su se zaljubili u SUV vozila zbog njihove visine, lako pristupnih otvora i dodatnog prostora za putnike i prtljag. Ako niste bili u prilici da ranije vozite SUV, možda je pravo vreme da svoj hečbek ili karavan pošaljete na adresu Milorada Ćirića 91, 11000 Beograd i prodate ga ekipi za otkup polovnjaka. Uštedite novac i kupite novi SUV automobil.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Copyright Beograd na drugačiji način. 2024
Tech Nerd theme designed by FixedWidget