Ponuda kolica za lutke na decjem sajtu

Poznato je da devojčice obožavaju da oponašaju svoje mame, pogotovo kada je briga o bebama u pitanju. I one žele da imaju svoju omiljenu lutku ili više njih o kojima će svakodnevno brinuti, hraniti ih, presvlačiti, šetati. Na tržištu je velika ponuda lutki sa velikim brojem funkcija, neke plaču, izgovaraju do 100 reči, smeju se, zovu “mama”, pomeraju ruke ili noge, pa ih devojčice obožavaju. I nikada previse lutkica, ako njih pitate. No, nije sve u lutkama. Kao što mama za svoje dete ima i kolica i dodatnu opremu tako i svaka devojčica za svoju lutku bebu želi da ima kolica za lutke, a tu ponudu, pored lutaka možete naći na dečjem sajtu.

Kolica za lutke na dečjem sajtu, od jednostavnijih modela do gotovo pravih

Odlična za svaki parkić, ne zauzimaju mnogo mesta, nisu ni teška, klasična kišobran kolica za lutke se jednim potezom rasklapaju pa omiljena lutka uvek može biti udobno smeštena. Može te ih lako smestiti u gepek automobile, ali i u prava kolica u kojoj mama vozi svoju bebu, malog brata ili sestru devojčice koja brine o svojoj lutki. Takva kolica za lutke nemaju svoju korpu te nije moguće poneti dodatnu opremu, ali i to se može rešiti tako što se u neki rančić sve to može upakovati i poneti. Ovakva kolica za lutke su jeftinija, preovlađuje kombinacija aluminijuma i plastike, i pogodna su za devojčice od tri godine.

Knorr kišobran kolica za lutke na dečjem sajtu

Kao poznati brend Knorr kišobran kolica za lutke spadaju u kolica sa dobrom opremom. Naime, pored tende, ovaj model kolica ima i korpu za odlaganje stvari. Sama kolica su podesiva po visini te mogu pratiti rast deteta, dok tenda koja se pomera lutku uspešno štiti od sunca. I ovaj model kolica za lutke se preporučuje devojčicama od treće godine starosti. Napravljena su od kvalitetnih i bezbednih materijala što igru deteta čini sigurnom.

I kolica za lutke sa dodatnom opremom pronađite na dečjem sajtu

Kako oprema za bebe svake godine napreduje, tako je isto i sa igračkama pa i kolicima za lutke koje dobijaju i dodatnu opremu. U setu se nalazi i nosiljka za bebu, torba za presvlačenje bebe kao i korpa za kupovinu. Ovakav tip kolica za lutke ima podesivu ručku i malo su veća te iako su namenjena deci od treće godine obično ih najviše koriste petogodišnjakinje i starije devojčice.

Brio kolica za lutke na decjem sajtu uz besplatnu dostavu

Brio kolica za lutke spadaju u red ozbiljnih kolica čija ručka je podesiva po visini čak do 79cm. I sedište i oslonac za noge su podesivi. Imaju velike stabilne točkove i lako se održavaju. Ovakva kolica dostupna su u više boja i svaka devojčica ih obožava jer su mogućnosti za igru velike. Kvalitetan ram daje dodatnu sigurnost prilikom igre.

Za koji god model kolica za lutke da se odlučite budite sigurni da će vaša devojčica uživati u igri. Njoj je važno da može svoju bebu da prevozi dok šeta sa svojim drugaricama. Takođe, nude joj i bezbrižnu igru satima u zatvorenom prostoru te je ovo prednost ovakve igračke. 
Kolica za lutke ne treba generalizovati kao igračku za devojčice jer ćete često videte i male dečake kako ih guraju, pogotovo ako je to igračka starije sestre. Nemojte ih sprečavati u tome jer je i njima važno da brinu o nekome.

Kolica za lutke na dečjem sajtu su bezbedna i sigurna s obzirom da sajt isključivo sarađuje sa proverenim dobavljačima te je vaše samo da se opustite prilikom kupovine u skladu sa željama vašeg deteta.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Copyright Beograd na drugačiji način. 2024
Tech Nerd theme designed by FixedWidget