Nova godina u Beogradu: Vodič za dobar provod bez obzira na to što niste nigde otišli

I, približila se još jedna Nova godina, a vi ponovo nemate planove za doček. Štaviše, znate da ostajete u Beogradu i ta ideja vam se nešto baš i ne dopada, naročito ako uzmete u obzir to da je većina vaših prijatelja negde otputovala i sebi obezbedila doček za pamćenje. Znamo da je teško, ali pokušajte da ne očajavate jer se i vi možete dobro provesti, čak (ili naročito) u Beogradu, a biće dovoljno da pronađete samo jednog „saučesnika“ i najluđa noć može da počne!

Slavlje počinje od ujutru!

Da, doček Nove 2019. godine je između 31. decembra i 1. januara, ali ko kaže da je provod rezervisan samo za veče. Ceo 31. decembar treba da bude u znaku slavlja, odnosno, slavlje treba da traje od ujutru. Ovo ne znači da bi još od ranog jutra trebalo da počnete da pijete, već znači da bi od jutra trebalo da učinite taj dan lepim, posebnim i ispunjenim. Dogovorite se sa partnerom ili društvom da sa slavljem počnete odmah po buđenju i organizujte dan onako kako se vama najviše dopada.

Na primer, nakon izležavanja i dugog ispijanja kafe u krevetu možete da počnete sa kićenjem kuće i jelke uz veselu muziku, možete da organizujete maraton novogodišnjih filmova ili da jednostavno izađete u grad i prvu kafu popijete u jednom od omiljenih kafića. Doručkujte negde na ulici, šetajte gradom i uživajte u novogodišnjoj dekoraciji, a uvek možete posetiti i novogodišnji vašar, čisto da se podsetite kako je sve to izgledalo kada ste bili deca.

Nova godina je dan za uživanje i slavlje, zato se potrudite da u takvoj atmosferi i provedete taj dan, bez obzira na to što ste u Beogradu i niste nigde otputovali za taj famozni doček Nove godine.

Ručak kao uvertira za najluđi doček Nove godine

Pravo slavlje uglavnom počinje uveče, zato je neophodno pripremiti se kako dolikuje. Šta kažete na to da se počastite ručkom u nekom popularnom restoranu u kojem ste oduvek želeli da ručate, ali se nekako nikada nije potrefilo da to i uradite? Ispunite sebi ovu želju i iskusite kako je to da makar na dan živite na visokoj nozi. Iako je reč o sitnici, verujemo da ćete baš zbog ovoga zauvek pamtiti tu Novu godinu u Beogradu. Odaberite restoran koji vam se najviše dopada, doterajte se i neka Nova godina počne!

Veče – žurka može da počne!

Stigli smo i do same večeri kada doček Nove godine obično i počinje. Verujemo da ste dan lepo proveli i da ste već zadovoljni postignutim, zato vam sada preostaje da dodate trešnjicu na vrh torte! To što ste ostali u Beogradu ne znači da je nemoguće da se lepo provedete – naprotiv!

Beograd je poznat po odličnom noćnom životu, tako da verujemo da ćete uspeti da pronađete kafanu ili klub po želji u kojem ćete dočekati Novu godinu, đuskati do zore i odlično se provesti. Ili, uvek vam je na raspolaganju kućna varijanta gde u svojoj režiji možete da dočekate Novu godinu onako kako se vama najviše dopada, uz piće koje vam se najviše dopada, uz muziku koju najviše volite, onako kako ste oduvek želeli. Vidite, nije tako strašno ostati u Beogradu kada stiže Nova godina, zar ne?

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Copyright Beograd na drugačiji način. 2024
Tech Nerd theme designed by FixedWidget