Konačno: Izabran je najbolji splav u Beogradu!

Izbor za odabir najboljeg splava u Beogradu je bio težak zato što je prvo trebalo pobrojati sve splavove koji se bave ugostitelstvom, obići ih i oceniti.

Najjači brend Beograda, splavovi, su zaista raznovsni i mogu biti splav klubovi pa čak brod klubovi a naravno i splav restorani. Sigurno vas zanima ko je pobednik na takmičenju za najbolji splav? Evo, odmah vam dajemo odgovor bez odlaganja – u konkurenciji za Najbolji Splav u 2017. godini izabran je Splav Dragstor Play!

Zašto baš Dragstor Play?

Kao i za svakog odlikaša evo (5) pet glavnih argumenata:

  • Zbog moći transformacije koju ima od lounge-a preko restorana do kluba pa čak i event centra. Splav Play sa uspehom organizuje korporativne proslave ali i gostovanja dj-eva i bendova.
  • Zbog fenomenalnog pogleda na Kalemegdansku tvrdjavu, posebno noću i posebno na pobednika.
  • Zbog toga što radi tokom cele godine sa uspehom i što ima stalnu i uigranu postavu već godinama. Sve pohvale za menagement splava.
  • Zbog predivnog vertikalnog vrta, krova koji se otvara i Johnnie Walker zvezde kroz koju svako ko na Splav Play ulazi mora da prodje. Ova zvezda šalje poruku da je za Dragstor Play svaki gost zvezda.
  • Zbog najtraženijeg dočeka Nove 2018 godine u klubu ili na splavu u Beogradu. Koliko Kreativnosti treba da se organizuje novogodišnji doček pod nazivom LOCO Party, sa LOCO Bendom, dj Lo-om koji je rezident čuvenog kluba Top Hill. Saznali smo da će Dragstor Play za najludju noć biti u punom sjaju. Priča se ludoj ili LOCO žurci sa preko dvadeset hostesa, gostima iz Inostranstva i iz Beograda i specijalnim iznenadjenjem o kome nismo autorizovani da pišemo. Možemo samo da kažemo da će biti spektakularno. LOCO Bend je inače poznat po savršenom zvuku i kao najbolji Show Cover Bend na Balkanu.

Verovatno vas interesuje kako da budete na LOCO žurci i 31.12. u ponoć sa čašom šampanjca u ruci posmatrate predivan vatromet iznad Beograda?

Ako još ima mesta za Novu godinu, pozovite telefon 0669100000 i rezervišite svoje mesto na mapi:

Evo i uslova:

Cena karte po osobi je 20€

Rezervacija za Šank/Bar je besplatna.

– Barski sto: 50€

  • Uz svaki barski sto se dobija gratis jedna flaša žestokog pića po izboru (Johnnie Walker, Ballantine’s, Smirnoff, Absolut, Jameson, Jagermeister, Baileys, sav asortiman vina).

– Mali separe: 250€

u cenu je uračunato 6 karata

  • Uz svaki mali separe dobija gratis jedna flaša žestokog pića po izboru (Johnnie Walker, Ballantine’s, Smirnoff, Absolut, Jameson, Jagermeister, Baileys, sav asortiman vina).

– Community table: 350€

u cenu je uračunato 8 karata

  • Uz svaki separe se dobija gratis jedna premium flaša žestokog pića po izboru (Jack Daniel’s, Black Label Johhnie Walker, Moet…)

– Veliki separe: 500€

u cenu je uračunato 10 karata

  • Uz svaki separe se dobija gratis jedna flaša žestokog pića po izboru (Jack Daniel’s, Black Label Johnie Walker, Moet…)

– Premium Separe: 990€

U cenu je uracunato 15 karata

  • Uz svaki premium separe se dobija gratis 3 flaše žestokog pića po izboru (Jack Daniel’s, Black Label Johhnie Walker, Moet …)

Napomena: u komisiji koja je donela odluku učestvovali su predstavnici nekoliko vodećih web servisa koji se bave night life-om i ugostiteljstvom u Beogradu kao što su kudaveceras.rs, docek.rs, novagod.com, reserve.rs, kudazanovu.rs a uz to I sajtovi koji se bave proslavama I svadbama I to zaproslave.com I zasvadbe.com kao I brojne turističke agencije kao štou su tipotravel.com I mnogi drugi.

 

 

 

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Copyright Beograd na drugačiji način. 2023
Tech Nerd theme designed by FixedWidget