Ko sve može zapevati na vašem punoletstvu

Od porodičnih članova, prijatelja ili lokalaca sa muzičkim talentom, preko muzičkih bednova ili drugih omiljenih profesionalnih izvođača, odgovor na pitanje ko sve može zapevati na vašem punolestvu uključuje raznolike mogućnosti. Stoga smo rešili da vam u narednim redovima teksta predstavimo nekoliko dosetljivih muzičkih predloga za žurku povodom ulaska u svet odraslih.

Uigrani muzički bendovi za proslave

Zbog visokog profesionalizma i gotovo savršene uigranosti udruženja, renomirani muzički bendovi su najčešći izbor većine slavljenika. Bendovi uglavnom nude tri opcije domaćinima, odnosno program, poluprogram i opciju sa naručivanjem, a na vama je da u razgovoru sa roditeljima (ili ostalim organizatorima) donesete najpogodniju odluku. Ukoliko se odlučite za formiranje muzičke plejliste, nastojte da se na istoj pronađu muzički hitovi iz različitih perioda i žanrova. 

Omiljena muzička grupa

Iako je jedna od skupljih opcija, za pravljenje lude i nezaboravne rođendanske žurke se može postarati i omiljena muzička grupa. U slučaju da ste zainteresovani za ovu opciju i raspolažete raskošnim budžetom, prvenstveno nabavite kontakt mejl ili telefon menadžera grupe. Dogovorite se oko termina, plaćanja i ostalih uslova saradnje te se dobro pripremite za upoznavanje svojih idola.

Popularni lokalni pevač 

Veliki broj manjih opština, a naročito onih u južnom predelu naše Srbije, obiluje talentovanim muzičarima i pevačima. S tim u vezi, ukoliko dolazite iz manje sredine, vašu rođendansku žurku vrlo lako možete upotpuniti i saradnjom sa popularnim okružnim umetnicima. Ova muzička opcija će definitivno biti najjeftinija (a vrlo moguće i besplatna ako se radi o bliskim osobama) te će se sve lokalne zvanice definitivno oduševiti. Ukoliko vas lokalac počasti besplatnim nastupom, potrudite se da se odužite na najbolji mogući način. Primera radi, možete mu pokloniti nakit, kupiti neki komad odeće ili pak nagraditi njegove mališane poklonom kao što su edukativne igračke za decu.

Domaće estradne zvezde

Pozivanje domaćih estradnih zvezda je takođe jedinstven način za upotpunjavanje muzičkog segmenta. Popularne Zvezde Granda su iznedrile puno pevačkih nada, tako da preporučujemo da odaberete neku. Njihov besprekorni talenat, veština zagrevanja podijuma, kao i nadaleko pozanta profesionalnost će zasigurno uticati na obezbeđivanje nezaboravnog provoda. Pevači “Zvezde Granda” sa njihovim bogatim iskustvom napraviće zaista nezaboravan događaj. 

Tamburaši za tišu svirku

Angažmanom tamburaša ćete se stoprocentno izdvojiti iz ustaljenog kalupa organizacije muzičkog segmenta, stoga su isti jedna od naših glavnih preporuka. Tamburaška muzika je ritmična, emotivna, vesela i energična na sebi svojstven način, tako da će vrlo verovatno podstaći sve goste da plešu, igraju i zabavljaju se. Osim toga, vredi naglasiti da tamburaški sastavi često imaju širok repertoar koji uključuje popularne pesme iz različitih žanrova, prilagođavajući se ukusima i željama svoje publike. Lale ih posebno obožavaju, a sigurni smo da ni pojedinci iz ostalih krajeva nisu ravnodušni.

Trubači za pesmu i dušu

Činjenica da će retko koji umetnici moći da naprave jednako energičnu žurku kao trubači sa dragačevskog sabora je samo jedan od razloga zbog kojih bi trebalo da angažujete renomirani trubački orkestar. Ovi sastavi su česti gosti na rođendanskim proslavama, a slavljenici ih neretko zakazuju za zenit žurke, odnosno u periodu služenja torte. Međutim, ako čuvate najbolje za kraj, trubači isto tako mogu biti savršena muzička opcija za zatvaranje žurke. Na vama je da pronađete idealni termin.

Drugi muzički orkestri

Naravno, osim trubačkog ili tamburaškog orkestra, a u zavisnosti od muzičkih afiniteta, uvek možete angažovati i druga umetnička udruženja. Primera radi, ukoliko ste ljubitelj klasične muzike, nekoliko minuta muzičkog segmenta možete posvetiti nastupima pijanista, violinista, flautista ili pak violončelista. Njihovi nastupi mogu obeležiti vaš ulazak u salu i otvoriti rođendansku proslavu.

DJ – tehno žurka za nezaboravan provod

Premda neće zapevati, sposobnost DJ-eva da podižu atmosferu, zagreju podijum i podignu sve goste na noge je nešto što ih definitivno svrstava na spisak poželjnih umetnika za osamnaesti rođendan. Angažmanom disk-džokeja ćete definitivno oduševiti vaše društvo, a izvesna je verovatnoća da će i starije zvanice đuskati u ritmu novog talasa. Kako njihovi nastupi mahom ne traju preko dva časa, rođendanci ih najčešće spajaju sa bendom i trubačima. Međutim, ukoliko želite duži nastup, svakako možete porazgovarati sa izabranim DJ-om. 

Organizacija je ključ dobre žurke

Bilo da je reč o proslavi Osmog marta, dana firme, godišnjice braka, venčanja ili pak jubilarnog rođendana – organizacija muzičkog segmenta je ključna za stvaranje nezaboravnih uspomena. Potrudite se da čitav tok zabave ima svoje uzlazne, ali i silazne putanje (recimo, pred obroke), kako biste obezbedili najbolji učinak. Nadamo se da će vam naši saveti biti korisni u tom procesu. Želimo vam srećan ulazak u svet odraslih!

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Copyright Beograd na drugačiji način. 2024
Tech Nerd theme designed by FixedWidget