Klađenje na derbi u Kentakiju

Derbi u Kentakiju je jedna od najpopularnijih konjskih trka na svetu i privlači kladioničare iz čitavog sveta i svih sfera života. Ako razmišljate da se kladite na trku u 2023. znajte da će se održati na Đurđevdan naredne godine.

U ovom postu, daćemo vam insktrukcije kako da se kladite na derbi u Kentakiju, kao i nekoliko saveta koji će vam pomoći da ostvarite profit.

Kako se kladiti na derbi u Kentakiju

Kentaki derbi je trka rasnih konja koja se održava svake godine prve subote u maju na trkalištu Čerčil Dauns u Luivilu, Kentaki. To je jedna od najpopularnijih konjskih trka na svetu. Ako razmišljate da se kladite na trku u 2023, treba da znate nekoliko stvari.

Postoje dve najčešće vrste opklada na derbiju u Kentakiju:

– opklade na pobedu

– i egzotične opklade.

Opklade na pobedu su upravo takve kako zvuče – kladite se na to koji će konj prvi preći ciljnu liniju. Egzotične opklade su složenije i nude veće isplate, ali ih je takođe teže dobiti. Uobičajene vrste egzotičnih opklada uključuju trifektas, superfektas, i Pick Sikes.

Prilikom klađenja, neophodno je da položite određenu sumu novca u kladionici.

Ako vaš konj pobedi, dobićete nazad svoju prvobitnu sumu novca plus dobitak na osnovu kvote za tog konkretnog konja. Na primer, ako uplatite €100 na konja sa decimalnom kvotom 1.4, dobićete €140 eura nazad (€100 za vašu prvobitnu opkladu plus 40 € dobitka). Šanse za svakog konja određuju kladioničari na stazi i zasnivaju se na faktorima, kao što su prošli učinak, pozicija posle i vremenski uslovi.

Saveti za klađenje na derbi u Kentakiju

Sledi nekoliko saveta koji će vam pomoći da odaberete pobednike i ostvarite profit:

  • Istražite: Provedite neko vreme istražujući konje koji se trkaju. Pogledajte faktore kao što su njihovi prošli nastupi, pozicije, džokeji, treneri i pedigre. Što više informacija imate, veće su šanse da izaberete pobednika.
  • Kladite se ranije: Kvote se mogu promeniti do dana trke, tako da je važno da svoje opklade položite ranije. Kada trka počne i konji počnu da prelaze ciljnu liniju, prekasno je da se kladite.
  • Kladite se strateški: primamljivo je da se kladite na svog omiljenog konja u nadi da ćete osvojiti veliku sumu novca. Međutim, važno je zapamtiti da kockanje uvek nosi rizik. Dobra strategija je da svoje opklade rasporedite na nekoliko konja umesto da stavljate sva jaja u jednu korpu, narodno rečeno. Na ovaj način, čak i ako vaš omiljeni konj ne pobedi, i dalje imate priliku da odete sa nekim dobicima.
  • -Zabavite se: Zapamtite da bi klađenje na derbiju u Kentakiju trebalo da bude zabavno! Nemojte se previše stresirati u pokušaju da zaradite novac; u suprotnom, možda ćete doneti neke loše odluke. Samo sedite i uživajte u gledanju jednog od najvećih američkih sportskih događaja.

Nadamo se da vam je ovaj članak dao uvid u to kako da se kladite na derbi u Kentakiju, kao i nekoliko saveta koji će vam pomoći da poboljšate svoje šanse za pobedom. Zapamtite da obavite istraživanje konja unapred i uvek se kockajte odgovorno! Srećno!

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Copyright Beograd na drugačiji način. 2024
Tech Nerd theme designed by FixedWidget