Iznošenje svadbene torte – kako proći što efektnije?

Mnogima je omiljeni deo svadbe upravo iznošenje svadbene torte. Mladenci žele da to protekne efektno, da svi gosti ustanu i da se vesele zajedno sa njima. Iako bi cela svadba trebalo da bude jedno veliko veselje, vrhunac je naravno iznošenje svadbene torte. Trebalo bi da pre svadbe dogovrite sa vlasnicima restorana i muzikom kako želite da to izgleda. Vodte računa o svakom detalju i o svemu razmišljajte na vreme.

Izabrati adekvatnu svadbenu tortu

Pre iznošenja i naravno pre dana venčanja, treba odabrati adekvatnu svadbenu tortu. Pod adekvatnim se ne podrazumeva neki standard koji vi morate da ispoštujete, već se podrazumeva svadbena torta koja je po vašoj želji i meri. To može biti i svadbena torta na nekoliko spratova, a sa druge strane to može biti vrlo jednostavna i manja svadbena torta. Naravno da će efektnije biti ukoliko izaberete tortu sa nekoliko spratova, sa što više detalja. Takođe, važno je da birate krupne elemente koji će se nalaziti na vašoj torti, kako bi ona bila vrlo primetna. U drugim slučajevima na vašoj torti se može naći i neki momenat koji simbolizje vašu ljubav. Na dan venčanja pored adekvatne svadbene torte treba ići i adekvatna hrana. Mnogi se odlučuju na ketering kako zbog šarolikosti ponude jela tako i zbog estetskog aranžiranja istog. Pored keteringa za svadbe danas je dostupan i ketering za dečije rođendane, ketering za firme, za slave i ostale najrazličitije vrste proslava.

Baklje, vatromet, sveće – uz svadbenu tortu

Postavite sebi pitanje, šta želite da prati vašu tortu? Da li je to vatromet, da li je to baklja ili su to sveće. Uglavnom konobari na stolu donese svadbene torte, na kojima se nalazi vatromet. Ali, ako vi želite da na vašoj svadbi to bude malo drugačije onda imamo ideje za vas. Naime, pre svadbene torte treba da idu dva konobara koja će nositi baklje u drvenim elementima i na taj način će najaviti da će se dogoditi nešto prelepo. Vrlo je interesantno i ukoliko se odlučite za sveće. One mogu biti najsitnije i mogu biti poređane svuda oko torte. One će dati jedan poseban momenat romantike. Ako ste vaša druga polovina i vi vrlo romantični onda se savetuje da umesto vatrometa izaberete sveće, koje će stvoriti jednu posebnu atmosferu za sve goste.

Adekvatna muzika prilikom iznošenja

Trubači se uglavnom pojavljuju prilikom iznošenja svadbene torte i to je ono što se praktikuje na većini svadbi. Ako volite trubače i želite ih na vašoj svadbi, onda odaberite dobre trubače. One koji imaju dobre instrumente, koji dobro sviraju. I naravno dogovorite sa njima koliko dugo će da sviraju. Ako ipak niste za trubače, onda treba da se sa bendom dogovorite oko muzike koja bi trebalo da se svira kada se iznosi svadbena torta.

Adekvatno osvetljenje

Važno je prilikom iznošenja svadbene torte imati i adekvatno osvetljenje. Odnosno ono mora biti prigušeno kada se torta iznos. Taj dogovor morate da postignete sa vlasnicima i konobarima u restoranu u kojem će se održati vaša svadba. Prigušeno svetlo će dati poseban efekat, a onda će se bolje videti i sveće, vatromet ili bilo šta drugo za šta se odlučite.

Baloni, konfete

I baloni i konfete su dobar način da ovaj trenutak učinite što efektnijim. Naime, baloni se uglavnom puste na početku svadbe u trenutku kada je prvi ples. Isti je slučaj i sa konfetama. Ali, dobra stvar je što baloni i konfete idu i kada je u pitanju iznošenje i sečenje svadbene torte.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Copyright Beograd na drugačiji način. 2024
Tech Nerd theme designed by FixedWidget