Doček nove godine u Beogradu

Iskusite sve čari noćnog života u Beogradu 

 

Da li ste ikada čuli da Beograd nazivaju balkanskom Barcelonom ili gradom koji nikada ne spava? Razlog zašto je grad stekao ove nadmike je zbog pripremanja najluđih zabava tokom cijele godine. 

Bez obzira koji je dan u sedmici srijeda, subota ili petak u Beogradu navečer uvijek imate gdje možete izaći u provod i maksimalno se opusitit. 

Zbog toga se doček nove godine u Beogradu mora barem jednom iskusiti. Okupite na vrijeme društvo, rezervišite smještaj za 31. decembar i zaputite se u nezaobravan doček novogodišnje večeri. 

Svi na doček gledaju kao krunu cjelokupne godine. Kraj godine je prilika da sve loše ostavite iza vas, a već dan nakon krenete u nove pohode u ostvarivanju vaših želja. Možda zvuči kao izlizana fraza, ali zaista mnogi na pomisao nove godine vežu za novim početkom, prilikom da konačno počnete raditi na ostvarivanju snova i želja. 

Kako bi zakoračili u 2023. godinu sa stilom, bez negativne energije i loših osoba onda je potrebno osigurati odličan provod koji će vam napuniti energiju za narednu godinu. 

Beograd je stekao status jednog od najzabavnijih balkanskih i evropskih gradova. Tokom cijele godine, ljeti ili zimi, priređuju se najluđe zabave, najbolji kocnerti raznih izvođača. 

Ono što je odlično jeste da u Beogradu svako može pronaći lokal koji je idealan za njih i vrstu muzike koju vole. 

Od splavova u kojim se puštaju narodnjaci, rap ili trap muzika, kafana na Skadarliji pa sve do klasičnih Jazz ili Rock barova u ovom gradu se svi zabavaljaju. 

Također, ono što je odlično jeste da su cijene rezervacija kao i smještaja prilagođene svima. Tako da ako želite možete novu godinu dočekati u jednom od luksuznih hotela ili u tipičnom blakanskom stilu – u kafani. 

Iako se čini prerano da uopće spominjemo proslavu nove godine, za Beograd nikada nije rano početi planirati! Zbog izuzetne traženosti i popularnosti već na samom početku godine objave se ponude za doček posljednje večeri u godini. 

Rezervacije za doček nove godine u Beogradu su obavezne 

 

Beograd je najbolje posjetiti sa društvom. Tek tada ćete u potpunosti osjetiti čari noćnog života u ovom gradu. 

Osim toga, cijene će biti prihvatljivije ukoliko plaćate piće ili smještaj sa društvom. Za proslavu nove godine u Beogradu možete se odlučiti za popularne splavove, noćne klubove, hotele, restorane ili čuvene kafane. 

Cijene dočeka zavise od vrste lokala. Tako da ćete nešto više novca izdvojiti za doček u popularnim beogradskim hotelima. U cijene rezervacija uključeni su hrana i piće. Za ovu varijantu u prosjeku se kreću cijene od 100 do 160 eura po osobi. 

Već su sada najavaljeni nastupi poznatih regionalnih izvođača koji će nastupati i  uvesti u 2023. godinu a to su: Saša Matić, Seka Aleksić, Jelena Karleuša, Mirza Selimović, Aco Pejović, Nataša Bekvalac i mnogi drugi. 

Naravno, osim dočeka u nekim od beogradskih lokala grad uvije organizira javni doček. Ali, imena pjevača kao i program najave se tek mjesec dana ili dva prije nove godine. 

Provod do zore je zagarantovan 

Također, kako bi iskusili istinski duh balkanske zabave i Beograda preporučujemo vam doček u jednim od poznatih kafana. 

Cijene dočeka u kafanama se kreću od 40 do 60 eura. Sve zavisi od pjevača koji nastupaju, kao i ponude hrane i pića. 

Ukoliko ste željni provoda do zore onda se možete odlučiti da ponoć dočekate u jednim od popularnih splavova ili klubova. 

Na vama je da okupite društvo i da se zaputite u Beograd, a za dobru zabavu ne brinite jer se to podrazumijeva u Beogradu! 

Iskusite najluđi provod u vašem životu koji ćete uvijek pamtiti i posjetite jedini grad na Balkanu koji nikada ne spava. 

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Copyright Beograd na drugačiji način. 2024
Tech Nerd theme designed by FixedWidget