Beograđani savetuju: originalno zapakovan buket ruža je idealan poklon za svaku priliku

Buket ruža idealan je poklon za svaku žensku osobu, bez obzira na povod kojim se poklanja. Pored tradicionalnih i, sada već klasičnih, formi, kao što je buket ruža crvene ili bele boje, postoje i originalniji vidovi darivanja ovog cveta ljubavi, uvažavanja, privrženosti i prijateljstva.

Beograd je poznat po kvalitetnim cvećarama koje nude širok izbor najrazličitijeg cveća, pa ćete i sve ove savete moći da iskoristite i iznenadite voljenu osobu.

Dan zaljubljenih

Buket ruža jarke, crvene boje, ili pak korpa prepuna ovog cveća (obično 101 ruža), uvek je najbolji način za izjavu strastvenih osećanja, dok nežna roze nijansa poručuje o nežnosti i delikatnim osećanjima. Ipak, nešto savremeniju varijantu predstavlja buket ruža zapakovan sa plišanim srcima, bombonjerom u obliku srca, šampanjcem sa dve čaše ili nekom drugom sitnicom za koju znate da će se Vama bitnoj osobi posebno svideti. Posebno lepo izgleda i buket ruža crvene boje koji je dekorisan tako da na pozadini zelenila ruže formiraju srce.

Osmi mart

Praznik žena, kada sve procveta, dan je kada se ruže najviše prodaju. Buket ruža u klasičnoj formi odlazi i korak dalje, te se cveće pakuje u kutije, maštovito dekorisane, u formi lopte ili kocke, ili pak u kombinaciji sa poljskim cvećem za nešto aktuelniji i prirodniji izraz. Dobru ideju predstavlja i buket ruža raznih pastelnih boja, koje se uklapaju u jednu nežnu priču, i koje se mogu pokloniti zaista svakoj ženskoj osobi.

Poslovni događaji

Iako se manje piše o poklanjaju cveća u poslovnim prigodama, zapravo je ovo veoma važan segment kada se mora voditi poseban račun o tome koje se cveće poklanja. Buket ruža bele boje najidealnije je rešenje, a bilo bi dobro da ga prati i čestitka u kojoj se nalaze najlepše želje ili čestitanja za neki poslovni poduhvat. Ako firma poklanja buket ruža poslovnim partnerkama ili saradnicama, onda bi uz to trebalo priložiti i nešto od reklamnog materijala, u vidu dodatnog poklona (na primer, ukusno upakovane penkale ili olovke na kojima se nalazi logo firme i slične sitnice).

Rođendani

Uvek dobro rešenje predstavlja buket ruža povezan sa dodatnim poklonom na neki način, a kao zanimljiva izdvaja se ideja torte na kojoj se nalaze prirodne ruže ili ruže u velikoj korpi u kojoj se nalazi posebno zapakovan dar. Jednu od opcija predstavlja i buket ruža povezan satenskom ili nekom drugom trakom, dovoljno dugačkom da može da obmota i poklon i postane njegov ukras, umesto mašne.

Slava

Pošto se cveće obično poklanja domaćici za slavu, možda bi trebalo da razmislite kako biste mogli klasični buket ruža učiniti nešto originalnijim. Primera radi, možete tražiti od cvećara da ga formira u loptu, koja će ujedno biti i pravi ukras doma, ili da buket ruža već bude u nekoj simpatičnoj vazi, koja će biti i dodatni poklon za slavu. Ovo će sigurno oduševiti sve ukućane.

Krštenje

Ne zaboravite mamu kada odlazite na proslavu krštenja, te joj obavezno ponesite cveće. Možete birati veliki buket ruža dekorisan tekstilom, od tila do čipke u pastelnim bojama, koja označava važnost i eleganciju događaja. Druga opcija je da poklon ili kovertu sa novcem za dete postavite u veliku korpu u kojoj će se, uz buket ruža, nalaziti i neka igračka za dete kao dodatni dar.

Izvor: Decora – cvećara Beograd

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Copyright Beograd na drugačiji način. 2024
Tech Nerd theme designed by FixedWidget