Zašto je splav Freestyler toliko popularan? 

Noćni život u Beogradu oduvek je bio bogat i raznovrstan. Nije ni čudo što Beograd zovu „Berlinom Balkana “, posebno ако obratite pažnju na šarenolikost izbora za izlazak koji vam ova metropola nudi, bilo da želite da odete u kafanu na klopu i „živu” muziku, pab na pivo I rok svirku, alternativniju varijantu progresivnih drum and bass zvukova ili u klub da se isdjuskate I popijete koktel.

Iako je centar grada i dalje prilično “načičkan“svakojakim mestima za noćni život, nedavno doneseni zakon o radnom vremenu ugostiteljskih objekata do 12/1noću uskratio je mnoge “noćne ptice” beogradskog tumaranja po centru, takozvanog “club jumping-a “ i “Pub crouling-a”. 

Ipak, kao ozbiljan “noćni” grad, Beograd vam nudi nešto što u većini ostalih gradova nećete imati prilike da iskusite,svakako ne u tolikom broju, a posebno ne na jednom mestu…. Splavove! 

 

Splavovi kao sastavni deo noćnog života u Beogradu

Iako se mnogi Beogradjani opravdano bune kako više ne mogu da vide ni Savu ni Dunav od splavova, splavovi u Beogradu nekako I dalje pronalaze svoje mesto na reci, uporno nastaju i uglavljuju se, te zasigurno predstavljaju glavna mesta za letnje a ponekad I za zimski noćni život u Beogradu. Prvi splavovi nastali su polovinom devedesetih, pa ih je nekad u skladu sa vremenom karakteristila estradna i turbofolk muzika, a u medjuvremenu , nastankom novih splavova , ponuda zabave proširila se na bukvalno sve vrste i vidove. Ovom prilikom pisaćemo o splavu koji se naročito izdvaja, a to je splav Freestyler. 

 

Zašto je splav Freestyler jedan od najpoznatijih?

Uveliko punoletan, splav Freestyler predstavlja jedini klub na vodi koji je opstao tako dugo.   Za razliku od “klabera” koji partija devetnaest godina i verovatno deluje ofucano, splav je naprotiv i dalje vrlo fensi čak i po sadašnjim standardima. Podeljen u tri prstena, daje vam opciju da “zabodete” u separeu u spoljnom, ili da sedite i samo ostavite piće u ostala dva. Premda nespojivo deluje kazati “klub sa tradicijiom”, Freestyler splav to svakako jeste i predstavlja omiljeni klub ne samo beogradskim klaberima već i dobrom broju turista koji u Beograd namenski i dodju na dobar noćni provod. U ovom mestu možete neretko sresti i vidjenije starlete, influensere i influenserke, poznate ličnosti iz sveta sedme umetnosti, estradne zvezdice kao i sportiste koji dodju da osvanu slaveći neku titulu. Klub radi svakim danom i nudi raznolikost muzičkog programa uglavnom RnB i House žarnra koji puštaju naši poznatiji DJ-evi, a neretko gostuje i neka strana faca. A ako vam sve to nije dovoljno, navratite da probate neki od koktela kojima se ovaj klub ponosi, pa sami procenite da li je ovaj klub opravdano pozicioniran kao jedan od najboljih klubova u ovom delu sveta.

 

 

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Copyright Beograd na drugačiji način. 2024
Tech Nerd theme designed by FixedWidget