Trendi komadi za jesenju dekoraciju doma koje morate imati!

 

Jesenje promene u dizajnu enterijera nam donosi puno praktičnih dodataka kojima se uspešno dekoriše trendi minimalistički stil i oplemenjuje prostor jesenjim, metalik bojama koje su pravi „vesnici jeseni“.

Slepo praćenje trendova nije dobro ni u jednom segmentu života, ali je dobro kada se neke ideje „ukradu“ i primene u svom stilu. Tako se dobija jedinstveno uređenje, prilagođeno individualnim željama i potrebama prostora u kome se stanuje. Ovo su naši predlozi.

Zavese rolo, zebra, trakaste su prvi izbor za jesenju dekoraciju

Najveće promene u prostoru se osete kada se promene zavese, ali umesto da se menja platno mi vam preporučujemo da postavite savremene zavese rolo ili ostale modele jer će izgledati savršeno, a podržavaju minimalistički koncept.

Svim modelima sa sistemom je zajedničko to da prelepo izgledaju u prostoru, dekorišu, osvežavaju i vizuelno proširuju prostor. Naime, platno se postavlja neposredno ispred prozorskog stakla i tim zauzima manje prostora ispred prozora, ali i proširuje prostor. Primetili ste koliko su prostorije veće kada se sklone platnene zavese? I ovde se dobija sličan efekat, ali tako da postoji pokrivka na prozorima koja i dekoriše i obezbeđuje privatnost.

Za razliku od svega sličnog, kada su u pitanju zavese rolo, trakaste, dan noć… ne postoji mogućnost da se ne uklope u uređenje, jer se izborom platna postiže pun efekat i savršen izgled, uvek i svaki put.

Od postojećeg uređenja i vaših želja zavisi i izbor platna. Mi vam preporučujemo da ili birate neutralne boje ili platna sa metalik bojama, bakar, tamnije žuta, zemljani tonovi…jer su to trendovi već nekoliko godina i izgledaće zaista lepo.

Jesen nam donosi i moderne sisteme rasvete

Sada je prosto „in“ imati visilice i rasvetu sa sistemima. U svakom slučaju, ponovo je reč o minimalističkom konceptu, izloženim sijalicama ili abažurima koji su napravljeni od pletenih materijala ili u kombinaciji sa drvetom, kanapom… 

Još jednom se otvara mogućnost da uz nekoliko izmena prostor deluje manje pretrpan, interesantan i estetski usklađen. Možete kupiti zanimljive sijalice koje podsećaju na nekadašnje modele, birati jačinu svetla i temperaturu i ove jeseni uneti eleganciju uz pomoć plafonske rasvete.

Detalji su ključni

Pravi dokaz da minimalizam ne mora biti sterilan i dosadan je dokazano kroz izbor detalja koji se još bolje ističu u prostoru zahvaljujući neutralnim bojama i čistim linijama koje ga okružuju.

Ogledalo na zidu sa bogatim ramom je super dodatak za ovu jesen. Vizuelno će proširiti prostoriju, dodati svetlost i biti detalj koji se ističe.

„Must have“ ove jeseni su i posude, poslužavnici i činije na slobodnim, ravnim površinama. Opet su zemljani tonovi u centru pažnje, a materijali su najčešće kombinacije materijala: staklo i drvo, metal i staklo, keramika i metal…

Modni kritičari kažu da je jesen idealna za unošenje prirodnih elemenata u prostor da bi se okružili sa dobrom energijom kada sve više vremena provodimo unutra, a detalji su idealni za tako nešto.

Sa samo nekoliko izmena vaš prostor se u potpunosti transformiše, a od jednoličnih prostorija se pravi toplo mesto koje svima želi dobrodošlicu. Iskoristite ove savete i javite nam kako ste vi promenili izgled životnog prostora!

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Copyright Beograd na drugačiji način. 2024
Tech Nerd theme designed by FixedWidget