Sve prednosti držača za mobilne telefone

Mnogi će se sarkastično zapitati kako smo to pre uspevali da živimo bez mobilnih telefona, ali to koliko smo postali zavisni od ovih IT uređaja je zaista fascinantno. Vreme koje provedemo na mobilnom telefonu skoro da je ravno regularnom radnom vremenu, a od svog „ljubimca“ se ne odvajamo čak ni kada idemo u toalet.

Uzevši sve ovo u obzir, nije ni čudo što se ne libimo da koristimo telefon čak i u toku vožnje za šta znamo da može da bude prilično opasno. Zapravo, sve što nam skreće pažnju sa vožnje može da nas dovede u opasnost (kao i druge učesnike u saobraćaju), a krivac broj jedan je svakako mobilni telefon. Ipak, činjenica je da nam je u nekim slučajevima telefon ipak potreban u toku vožnje, a da bismo ga koristili bezbedno tu na scenu stupaju držači za mobilne.

Šta su držači za mobilne i kako funkcionišu?

Držači za mobilne telefone su spravice koje vaš telefon drže pričvršćene za ventilaciju, retrovizor ili drugo mesto u vašem automobilu onako kako to vama najviše odgovara. Držači za mobilne su uglavnom savitljivi te tačan ugao možete sami da namestite kako biste što lakše mogli da pogledate ili upotrebite telefon, a da pritom ne narušavate pažnju tokom vožnje.

Držači za mobilne drže vaš telefon po principu magneta ili štipaljke, a složeniji modeli sadrže i ventilaciju kako bi sprečili zagrevanje uređaja. Ova opcija će vam sigurno dobro doći kako kada je reč o korišćenju telefona, tako i kada je reč o korišćenju tableta u toku vožnje. Uglavnom, ovi držači su u potpunosti fleksibilni i lako se prilagođavaju kako vašem uređaju, tako i mestu na kojem se nalaze i uglu koji vam je potreban. Jer, poenta je da možete sigurno i lako da koristite telefon čak i dok vozite, a da to ne naruši kako vašu tako i tuđu bezbednost u saobraćaju.

Gde možete da kupite držače za mobilni i koliko koštaju?

Ukoliko ste odlučili da već danas svoju vožnju učinite bezbednijom, a da pritom ne izgubite mogućnost korišćenja svog mobilnog telefona, sigurno vas najviše interesuje upravo pitanje gde se mogu nabaviti držači za mobilne i po kojoj ceni.

Cena držača je jako povoljna – dobre modele možete pronaći i po ceni od 500 dinara, dok će neki napredniji i „nabudženiji“ model koštati i do 1500 dinara. Uglavnom, u zavisnosti od potreba, ali i modela uređaja koji koristite u toku vožnje (mobilni telefon ili tablet) i samog automobila koji vozite, odaberite držač koji će vam najviše odgovarati.

Kada je reč o mestu na kojem možete kupiti držače za mobilne, to su najpre prodavnice tehnike, ali i radnje koje su specijalizovane za prodaju mobilnih telefona i sve potrebne propratne opreme. Osim toga, na internetu možete pronaći i online shop-ove preko kojih možete da naručite svoj držač za mobilni telefon u bilo kom trenutku iz udobnosti vašeg doma.

Na kraju, napomenućemo da je svakako sigurnije ne koristiti telefon u toku vožnje, ali ako vam je ipak potreban iz bilo kog razloga, koristite ga bezbedno i to uz pomoć držača za telefone.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Copyright Beograd na drugačiji način. 2024
Tech Nerd theme designed by FixedWidget