Sve o iznajmljivanju rent a car u Beogradu

cars

Želite da iznajmite automobil u Beogradu? Na pravom ste mestu jer vam nudimo neophodne informacije i korisne savete za iznamljivanje rent a car u Beogradu.

Informišite se kada je najbolje da iznajmite atomobil, koje su prednosti i nedostaci rent a car agencija, kao i koji je najjeftiniji rent a car. Beograd u svojoj ponudi ima puno rent a car agencija, dok su samo neke od njih pouzdane i isplative.

Ranom rezervacijom ostvarujete popust

Navikli smo da sva naša putovanja, letovanja ili zimovanja rezervišemo unapred, a iznamljivanje kola koja su nam potrebna tokom putovanja, nekako često ostavimo za kraj, odnosno, pred samo putovanje.

Ovim načinom rezervisanja vozila u poslednjem trenutku rizikujemo i veću cenu najma tokom visoke sezone, kao i manju dostupnost željenog automobila.

Rezervacijom automobila nekoliko meseci ranije dobijamo popust od 10 do 15 % i sigurni smo da ćemo dobiti auto koji najviše odgovara našim putnim potrebama.

Aerodrom Nikola Tesla – renta a car

Dolazite u Beograd avionom na aerodrom Nikola Tesla. Rent a car vozilo će vas čekati u dogovoreno vreme , na dogovorenom mestu ako izaberete agenciju koja ima ovu praktičnu i od strane klijenata često traženu uslugu.

Izaberite agenciju koja je fleksibilna što se tiče radnog vremena i koja pruža svoje usluge tokom celog dana i uveče, kao i tokom praznika i vikendom, kako vam se ne bi desilo da čekate rezervisano vozilo pri dolasku ili da propustute let pri odlasku iz Beograda.

Veliki izbor rent a car automobila

Složičete se sa tim da bi svaka dobra i pouzdana agencija trebalo da u svom voznom parku poseduje veliki izbor vozila. U ponudi agencije bi trebalo da budu automobili koji zadovoljavaju raznovrsne potrebe i želje klijenata.  

U zavisnosti od vrste putovanja i broja putnika agencija može da ponudi veće ili manje vozilo. Isto tako u ponudi mogu biti vozila sa automatskim svetlima, GPS navigacijom, automatik automobili ili vozila sa tempomatom za vožnju na autoputu.

Odlučite se da iznajmite auto sa dodatnom opremom

Mnoge agencije imaju manju cenu najma vozila, a kada klijent dođe po auto shvati da mora da plaća dodatne troškove i da to ipak nije najjeftiniji rent a car. Beograd zato ima agencije koje ne naplaćuju dodatnu opremu.

Sigurno da ne želite da budete neprijetno iznenađeni kada krenete zimi na put, a da od vas traže da dodatno platite zimsku opremu, kao što su lanci, zimske gume ili nosači za skije. Takođe, proverite da li su u cenu uračunati GPS uređaj, kao i nosiljka za bebu.

Upoznajte se sa pravilima u saobraćaju i izbegnite plaćanje kazni

Svaki dobar rent a car u Beogradu daje informacije o uslovima i pravilima u saobraćaju u Beogradu i Srbiji, kao što su vožnja sa obaveznim upaljenim svetlima ili sistem naplate parkiranja.

Izbegnite plaćanje kazni za parkiranje i iznajmite vozilo u rent a car agenciji koja nudi opciju  mesečnog parkiranja u centru Beograda. Ako vam je potreban manji auto za gradsku vožnju, ova opcija rent a car u Beogradu vam daje mogućnost da opušteno i bez brige obavite poslove i razgledanje u centru Beograda.  

Otkažite rezervaciju vozila bez troškova

Svakom može da se desi da otkaže putovanje ili da ga odloži za drugi period. Kao što postoji otkazivanje hotela koji smo rezervisali, isto tako je moguće da otkažemo rezervaciju automobila u nekim rent a car agencijama.

Savetujemo da potražite rent a car u Beogradu koji svojim klijentima obezbeđuje opciju otkazivanja rezervacije 48 sati pre ugovorenog početka najma automobile, ali bez naplate.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Copyright Beograd na drugačiji način. 2024
Tech Nerd theme designed by FixedWidget