Šta vam je sve potrebno za savršenu proslavu punoletstva?

proslave-beograd

Iza nas su vremena kada se punoletstvo nije slavilo ili kada se skromno obeležavalo u najužem krugu prijatelja. Danas, 18. rođendan predstavlja važan datum kada dete postaje odrasli čovek, te je njegova proslava podignuta na neki novi i dosta ozbiljniji nivo. Umerenost i jednostavnost više nisu  reči kojima bi se mogla opisati, već sad sve šljašti od glamura, izobilja i luksuza.

Posebno se grandiozno obeležavaju rođendani dece iz prestonice, jer kada su u pitanju proslave Beograd se posebno izdvaja po svojoj širokoj ponudi. Tu su dostupne različite vrste lokala, ali i dekoracije, keteringa i bendova koji mogu upriličiti jednu takvu manifestaciju. Ako vas ili nekog vama bliskog uskoro očekuje slavlje povodom 18. rođendana, evo na šta sve trebate da obratite pažnju da bi žurka bila 100% uspešna:

 

Odgovarajući prostor

 

Prvo o čemu bi trebalo da razmišljate jeste koji tip prostora bi bio najpogodniji za provod koji vam najviše prija. Ako volite tamburaše ili narodnjake birajte kafane sa kariranim stolnjacima i drvenim stolicama, ali ako planirate moderniju muziku bolji izbor su klubovi ili kafići. Prostor za proslave u Beogradu zaista može biti beskrajno maštovit i originalan, te ako se odlučite za pravo mesto, očekuje vas nezaboravna žurka u kojoj će svi uživati. Obavezno birajte one prostore koji su specijalizovani za različite vrste proslava, jer kada već uigrani tim vodi računa o organizaciji, vi zaista možete da se opustite.

 

Ukusna hrana

 

Naravno, nema dobre proslave bez ukusne hrane, pa je važno odlučiti da li ćete imati gala večeru ili male ukusne zalogaje koje gosti mogu grickati usput. Ako izaberete ketering, bitno je dogovoriti vreme kada će hrana stići, što će vam osigurati da ona bude maksimalno sveža u momentu posluživanja. Takođe, ukoliko ste odabrali lokal koji ima sopstvenu kuhinju, kao klub Baraka, onda će vam organizacija biti olakšana i imaćete jednu brigu manje. Kuhinja u klubovima za proslave obično je internacionalna, te će svi vaši prijatelji uživati u poznatim jelima.

 

Vrhunska muzika

 

Da se ne lažemo, dobar provod na svakoj proslavi punoletstva najviše zavisi od izbora muzike. Najbolje je da muzika bude u skladu sa onim što vi i vaši prijatelji inače slušate. Na raspolaganju su vam brojni bendovi koji mogu forsirati narodnu ili zabavnu muziku, a dodatno stvari možete začiniti nastupom tamburaša ili iznajmljivanjem trubača. Ako je vaša ekipa u urbanijem fazonu, onda je svakako preporuka da vam muziku pušta neki popularniji di džej.

 

Originalna dekoracija

 

Svaki rođendan zahteva i da prostor bude tematski ukrašen u skladu sa povodom proslave. Disko kugla, LED svetla, laseri i drugo osvetljenje su obavezni, ali dodatno možete dodati i druge maštovite ukrase. Pre svega, to su šaroliki baloni u različitim oblicima, ali i konfete i sve vrste interesantne dekoracije.

 

Dodatne usluge

 

I tu nije kraj! Vaša zabava mogla bi da ima i dodatne sadržaje i članove osoblja koji će učiniti da provod bude još bolji. Ako želite da ovekovečite to veče, onda vam je neophodan i dobar fotograf. Ili, ukoliko se bojite da će na proslavi biti pojedinaca sa incidentnim ponašanjem, morate unajmiti i članove obezbeđenja. A ako baš želite da veče bude ekstra glamurozno i nezaboravno, onda rezervišite limuzinu koja će vas i vaše najbliže prijatelje da doveze do lokala.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Copyright Beograd na drugačiji način. 2024
Tech Nerd theme designed by FixedWidget