Razlika između jeftinih i skupih zubnih implanata

skidanje kamenca sa zuba

Cena u nekim slučajevima i te kako može odrediti kvalitet, međutim nije uvek tako presudna. Cena nam je uvek i jedan od kriterijuma kada biramo neke stvari, kada biramo proizovde, ali i usluge. U mnogo slučajeva od cene zavisi da li ćemo se opredeliti za tu uslugu ili nećemo. Kada je u pitanju ugradnja zubnih implanata cene mogu vrlo da variraju. Naime, prva razlika u ceni se ogleda u različitim stomatološkim ordinacijama. Naime, neke stomatološke ordinacije će naplatiti više ugradnju zubnih implanata, dok će neke zubne ordinacije naplatiti manje. No, međutim ovde nije reč o naplati usluge stomatologa, već o cenama zubnih implanata. Njihova cena je ista u svim stomatološkim ordinacijama, ali se njihove vrste razlikuju i otuda skupljih i jeftinijh verzija.

PRODAJE SE PRE SVEGA BREND

Kao i u bilo kojoj drugoj oblasti, ono što u većini slučajeva prodaje proizvod jeste naziv brenda. Dakle, svima su nam poznati svetski brendovi i ono što se za njih prvo vezuje jeste njihova cena, koja je mnogima nedostižna. Dakle, izgrađen je brend, a iza njega se kriju svi proizvodi, prošli, sadašnji i oni koji će tek nastati. Tako je i u svetu zubnih implanata. Naravno da najviše koštaju oni zubni implanti, koji su brendirani. I to ne treba da čudi niti da iznenađuje, jednostavno je tako i ta situacija se neće menjati. Dakle, na povećanje cene zubnih implanta pre svega utiče brend.

DRUGAČIJA OPREMA ZA SKUPLJE ZUBNE IMPLANTE

Naravno da kada je nešto skuplje, onda ono u mnogim slučajevima sadrži i druge elemente. Ono što stomatolozi potenciraju, kada govore o skupljim zubnim implantima jeste činjenica da oni uz te zubne implante dobijaju i te kako dobru opremu, te im ta oprema služi da na mnogo lakše načine ugrade zubne implante pacijentima. Takođe, obezbeđena je sva dodatna oprema.

SKUPLJE VERZJE ZUBNIH IMPLANTA DAJU DOŽIVOTNE GARANCIJE

Ono po čemu se izdvajaju skuplji zubni implanti od jeftinijih jestu godine garancije. Iako većina zubnih implanata može veoma dugo da traje i realno i traju, garancija skuplje verzije zubnih implanta je naravno doživotna. Time oni žele da iskažu njihov kvalitet i to im dobro ide. Jeftinije verzije zubnih implanata se uglavnom ograničavaju na najduže 40 godina, kada je rok trajanje u pitanju. Sa druge strane skuplje verzije zubnih implanata nemaju tih ograničenja i apsolutno garantuju sve do detalja.

KVALITET JE NA STRANI SKUPLJIH ZUBNIH IMPLANTA

U slučaju zubnih implanata cena ipak određuje kvalitet. Naime, to samo znači da su oni zubni implanti koji su skuplji kvalitetniji od onih jeftinijh. Ali, to ne znači da vama zubni implanti na jeftinijoj strani, neće odgovarati i neće biti dobri. Dakle, ralika u kvalitetu postoji, ona je vidljiva, oseća se i o tome govore i stomatolozi. Prema rečima stomatologa iz stomatološke ordinacije Panakeia Beograd primetno je da je kvalitetnije implante lakše ugraditi i da su, naravno, pacijenti zadovoljniji. Sa druge strane skuplji zubni implanti, odnosno kompanije koje ih proizvode nude mnoge povoljnosti pacijentima.Oni nude besplante intervencije i preglede, ali i popravke samih zubnih implanata, ukoliko im se nešto dogodi. Dakle, skuplji zubni implanti pružaju više mogućnosti. Opet treba naglasiti da malo jeftiniji zubni implanti nisu loši i da oni mogu odlično da se pokažu.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Copyright Beograd na drugačiji način. 2024
Tech Nerd theme designed by FixedWidget