Puzzle slagalice su odlična zabava za decu i odrasle u zimskim mesecima

Decembar je mesec darivanja, mesec u kome razmišljamo o poklonima za novogodišnje i božićne praznike. Najčešće poklone biramo po interesovanjima onih koje darujemo ili trenutnom svetskom trendu. Za sve one koji nemaju ideje ili već godinama se muče, one mogu biti odličan izbor, a bukvalno su namenjene svakom starosnom dobu.

Puzzle slagalice za odrasle

Roditelji male dece retko da imaju vremena da slažu puzzle. Oni se više posvećuju igranju sa svojim mališanima te taj nivo puzzle i slažu. Međutim, u večernjim satima, ali i kad mališani porastu, slagalice su odlično rešenje za opuštanje. Neki vole izazove I sklapanje velikog broja delova te su slagalice od 1000 delova minimalan broj koji treba da sadrži puzzla koju im poklanjate. Prava umetnička dela, slike I građevine poznatih umetnika skockane su u puzle te je ovo poklon kome će se i muškarci i žene obradovati.

 

I bebe vole da slažu puzzle

Bebe kreću od podnih puzli. Po njima se igraju, puze, a kako rastu i hodaju, preslažu ih i savladavaju boje, brojeve ili slova. Izuzetno mekane, ove puzzle bebironcima služe najčešće kao podloga za igru te, koliki god prostor da imaju na raspolaganju, pogotovo u zimskim mesecima znate da će bebi biti dodatno udobno i toplo na njima. Kasnije, sa navršenom godinom već mogu da slažu male puzzle od dva ili četiri dela. Obično su to njima poznato voće i povrće.

 

3D puzzle slagalice su izazov za tinejdžere

Najpoznatiji spomenici kulture i brojne građevine su tema 3D puzzli. Ima ih i kao noćno svetlo, napravljene su od kartona ili plastike. Svaka od njih je replika originala, te svi koji vole da putuju mogu uživati u njima. Brzo se prave, i cilj je da se i tinejdžeri, ali i odrasli zabave i imaju trajnu uspomenu, što će im 3D puzzle i omogućiti.

 

Deci su omiljene puzzle poznatih crtanih junaka

Ako planirate da u paketić ubacite neku sitnicu kojoj će se deca predškolskog I školskog uzrasta obradovati, predlažemo da to budu puzzle slagalice. Birajte po uzrastu, pošto veličina delova, kao i njihov broj određuje i uzrast kome su namenjene. Paw Patrol, Diznijevi junaci, dinosaurusi, Hari Poter i drugi likovi su najpopularniji motivi slagalica za ovaj uzrast, a najlpeše od svega je što i odrasli mogu učestvovati u slaganju. Za devetogodišnjake su već rezervisane puzzle od 300 i više delova, te im treba par sati da ih sklope. Pored poznatih likova iz bajki i crtaća, tu su i pejsaži i životinje. Ako znate koje likove i junake dete voli, sigurno ćete ih puzlom u datom liku i obradovati.

Puzzle-cene koje su svima dostupne

Puzzle slagalice su jako popularne u svetu. Medju najpoznatijim brendovima dostupnih I kod nas su Ravensburger, Clementoni, Trefl. Njihove cene zavise od materijala od kojeg su napravljene, ali i od broja delova. Ravensburger su najskuplje,ali svakako i dalje pristupačan. One 3d koje su napravljene od tanke kvalitetne plastike imaju najveću cenu, dok su od kartona najpovoljnije. Svaka bolje opremljena knjižara ih ima, a mi savetujemo,ako ste u Beogradu da posetite poklon shop Zavrzlama ili posetite www.decjisajt.rs i odvojite vreme da izaberete puzzle slagalice za sve one koje darujete za predstojeće praznike.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Copyright Beograd na drugačiji način. 2024
Tech Nerd theme designed by FixedWidget