PRX T33: Tretman podmlađivanja i vraćanja života koži

Hemijski pilinzi uglavnom na popularnosti dobijaju s jeseni, jer se tada preporučuju, ali su i najbolji za rađenje, jer sunce napolju nije jako. Međutim, postoji jedan tretman hemijskog pilinga koji može da se radi tokom cele godine, a to je samo jedna od mnogih njegovih prednosti, pogodili ste – PRX T33 hemijski piling i biorevitalizacija kože lica je u pitanju.
Kada se kaže piling i biorevitalizacija kože lice, ne misli se isključivo na lice, već i na kožu vrata i dekoltea, kao često zanemarene regije u okviru nege, pa je i njima potrebna revitalizacija koja će dovesti do zatezanja, ujednačavanja tena i vraćanja svežine. A šta u stvari PRX T33 tretman podrazumeva?

Šta je tretman PRX T33?

PRX T33 tretman je hemijski piling i biorevitalizacija kože kojom se postiže uklanjanje znakova starosti, kao što su fine linije, bore, njihovo uklanjanje ili ublažavanje, uklanjanje staračkih i pigmentnih fleka, kao i uklanjanje fleka i ožiljaka nastalih od akni i sličnih procesa na koži. Ovo je tretman koji ne podrazumeva bilo koje invazivne metode, tako da nije bolan, već jako prijatan. Za razliku od ostalih hemijskih pilinga, PRX T33 se može raditi tokom cele godine, kada god da se stvori potreba za tim.

Kome je PRX T33 tretman namenjen?

Iako se radi o tretmanu koji vraća mladost koži, zateže je i vraća joj jedar i svež izgled, nije namenjen isključivo zreloj koži i starijima, već se može primeniti kod svih. Kod mladih, posebno adolescenata, ovaj tretman je odličan za čišćenje kože od nečistoća i komedona, kao i za ublažavanje i uklanjanje ožiljaka nastalih od bubuljica, akni, te samostalnih „ručnih radova“ koji nastaju nepravilnim čišćenjem lica i bubljica. Kod starijih, PRX T33 tretman obezbeđuje svež izgled, ujednačen ten, uklanja pigmentne fleke, fleke nastale od sunčanja, a kod starijih utiče na uklanjanje staračkih pega, te na zatezanje koži i njeno podmlađivanje.

Na koji način se PRX T33 tretman radi?

Reč je o veoma jednostavnom tretmanu koji ne zahteva mnogo vremena, niti bilo kakvu pripremu. PRX T33 tretman započinje čišćenjem lica i pripremom za utrljavanje PRX T33 preparata koji sadrži trihosirćetnu kiselinu i vodonik-peroksid, što i daje mogućnost biorevitalizacije kože na sasvim bezbolan i prijatan način. Na kraju tretmana se nanosi krema namenjena vašem tipu i stanju kože i to je sve.
Za razliku od većinski poznatih hemijskih pilinga, nakon PRX T33 tretmana ne postoji perutanje kože, niti njeno ljuspičarenje, već koža odmah izgleda svežije, odmornije i jedrije. Naravno, potpuni efekti se vide više nakon nekoliko dana, a u velikoj meri zavise i od kućne nege i načina na koji svoju kožu samostalno tretirate.
Nakon samog tretmana možete odmah da se vratite svojim uobičajenim aktivnostima, nema posebnog načina ponašanja, niti posebne brige o koži. Kao i kod svakog tretmana za lice, tako i kada je reč o PRX T33 tretmanu, dobro je ne naositi šminku u naredna 24 časa, a nanošenje SPF kreme je obavezno, bilo da ste radili tretman ili ne, jer na taj način čuvate svoje zdravlje, na prvom mestu, a onda i lepotu i mladost svoje kože.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Copyright Beograd na drugačiji način. 2024
Tech Nerd theme designed by FixedWidget