Organizujte savršeno putovanje u Moskvu iz Beograda

Putovanje u moskvu

Putovanje je dobar način da vaše svakodnevne obaveze zamenite opuštanjem. Upoznavanjem novih destinacija dobijate mogućnost da dosta toga novog naučite, steknete iskustva i promenite fokus misli sa posla i drugih obaveza. 

Moskva je prestonica koju je više nego preporučljivo posetiti. Imate za mogućnost aranžmane turističkih agencija, ili samostalnu organizaciju. Izbor je na vama. Ono što je baš preporuka, jeste da odaberete Beograd Moskva avion. 

Avio karte Beograd Moskva – odličan izbor

Ukoliko je putovanje u Moskvu vaš san, imate način da ostvarite. Proverite aktuelnu ponudu za avio karte Beograd Moskva i u obrnutom pravcu i započnite svoju pustolovinu. Birajte ekonomsku ili biznis klasu, u zavisnosti od potreba i finansijskih sredstava koja ste spremni da izdvojite za putovanje iz snova. U zavisnosti od raspoloživog vremena, poslovnih obaveza i dana odmora, odredite termine polaska i povratka, odnosno vreme trajanja putovanja. Što ranije odlučite da rezervišete karte, imaćete više raspoloživih termina za putovanje. Zato je avionska karta na ovoj liniji dosta povoljna ukoliko rezervišete i više meseci unapred, za određene termine i avio prevoznike.

Avionska karta Beograd Moskva može se brzo i lako rezervisati „online“, odnosno putem interneta u svakom trenutku. Dostupno je više termina polaska, od oko 6 jutri, zatim 13, 16 časova popodne do 20 i 24 sata u noć. Od izabranog termina i traženosti određenog leta, može varirati i cena avio karte Beograd Moskva. Preporuka je da odaberete kartu u oba pravca, jer su cene niže.

Okvirno posmatrano, avionska karta Beograd Moskva kreće se između 200 i 300 evra za ekonomsku klasu, a ide i preko 500 i 600 evra za biznis klasu i paket dodatnih usluga. Dok za low cost letove cene avionskiha karata su dosta povoljnije. Za nekih 2 sata i 40, ili 50 minuta bićete u Moskvi, na aerodromu Šeremetjevo. Odatle su dostupna brojna taksi vozila koja će vas prevesti do hotela, motela ili drugog vida smeštaja. Dobro je da unapred isplanirate vreme koje ćete provesti u Moskvi, i na koji način, kako biste adekvatno izabrali satnicu sletanja i dostupnost smeštaja. 

Isplanirajte vreme – Moskva je bogata atrakcijama

Ukoliko je Moskva vaše odredište, poželjno je da unapred isplanirate tok svog putovanja. Ako počnemo da nabrajamo da nju krase čuvene katedrale, trgovi, parkovi, mostovi, centri kulture, muzeji, galerije i mnoga druga predstavništva, biće vam jasno da je adekvatna organizacija neophodna. Crveni trg – najpoznatija moskovska atrakcija, ukrašena građevinama sa šarenim zidovima i kupolama, mesto je gde se turisti najčešće mogu videti, kao i „sevanje bliceva“. 

Moskovski metro sa stanicama koje su ukrašene statuama, mozaicima, kamenom i brojnim drugim umetničkim izražajima, takođe okupljaju zainteresovane poglede inostranih posetilaca. Crkva Svetog Vasilija obogaćena je muzejima, kao i delovima sa umetničkim delima vrhunskih stvaralaca. Tretjakovska galerija obuhvata umetnička dela od 11. do 21. veka, sa odvojenim delovima stvaraoca starijih i novijih umetnika, prvenstveno u oblasti slikarstva i vajarstva. Kremlj – tvrđava i palata koju krase zlatne kupole, promenila je više izgleda tokom vekova. Pretrpela je i rušenja, požar, različita gađanja i renovirana iznova i iznova. Ukoliko volite noćni provod, Moskva nudi mnoštvo kafića, restorana, barova i diskoteka sa tradicionalnim jelima, pićima i svetski poznatom muzikom.

Moskva je fenomenalna destinacija za odlazak na putovanje. Odvojite bar nekoliko dana, kako biste uživali u svakom trenutku i ostvarili što više poseta i izleta. Avionski prevoz pružiće vam dodatni užitak, uz brzo, jednostavno i udobno putovanje. 

 

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Copyright Beograd na drugačiji način. 2024
Tech Nerd theme designed by FixedWidget