Omiljene minđuše otkrivaju vaš karakter

Hiljade je različitih oblika, boja, stilova i veličina minđuša. Ne nose ih samo žene, nego i muškarci, a mnogi stručnjaci pokušali su da istraže šta vaše omiljene minđuše govore o vama. Nisu psiholozi istraživali srednje i velike minđuše, već i one kojesu jedva vidljive kakve smo svi mi pravili kada smo bili mali pokušavajući da improvizujemo prave minđuše. E sada, krenimo redom.

Male i jedva primetne minđuše karakteristične su za sve pripadnice lepšeg pola koje imaju izgrađen stil i koje ipak ne žele da sreću pažnju na sebe. Da li su takve osobe stidljive ili samo ne vole da hrane sopstveni ego, to nije utvrđeno, ali sigurno je da se u njih možete pouzdati i da nećete pogrešiti ako im poverite tajne na čuvanje i ako od njih očekujete neku pomoć. Male minđuše takođe ukazuju na neku pristojnu distance, jer osim što nisu u centru pažnje, dame koje ih nose ne vole da budu okružene veliki društvom niti da budu primećene.

Na suprotnoj strani su one koje i te kako vole da ih u društvu primate i da budu cenatr svačije pažnje. Takve dame u svojoj kutiji za nakit nemaju sofisticirane i male minđuše, jer to nije njihov stil. One vole da se prepoznaju, zato uvek biraju veće, skupocene i upadljive minđuše, jer ova dama voli da se o njoj priča. Tako se uvek prve primete u društvu, a pošto su svesne svoje pojave veoma su samopouzdane i samouverene. Velike minđuše alke, skupoceni metali, dijamanti, viseće i upadljive minđuše govore više o samoj vlasnici nego vlasnica sama. Avanturističkog duha, ekstrovertna dama uvek bira glamurozan nakit.

Mnoge dame žele da se opravdaju zašto nose ovakav nakit, a priče poput težnje da se nepravilnosti lica sakriju ili da se prikriju pojedini nedostaci samo su zavaravanje mnogih. Ne kaže se slučajno da je lepota u očima posmatrača, zato pažljivo birajte svoje minđuše. Naime, dragi kamen, stil, materijali, šara, boja, dekoracija samo su detalji koji mogu da ostave jak utisak na pomatrača, zato kada budete birali koji ćete nakit da imate na sebi, razmislite o tome koju poruku želite da pošaljete.

Koju poruku vaš nakit šalje?

Zlatni i srebrni nakit karakterističan je za iskrene i pouzdane osobe, ali koje se često trude da rade po pravilima i da poštuju rutinu. Dive se lepim stvarima i ne mare mnogo za mišljenja drugih ljudi. Ako mislite da pojedine dame sebi ne mogu da priušte nakit, pa ga zato ne nose, možda grešite. Ima žena koje nakit ne nose, jer više vole da sve rade u skladu sa sopstevim osećajima i uverenjima, nego da poštuju nametnuta pravila. Nije im važno kako ih okolina doživljava, a zbog svoje iskrenosti često su i te kako voljene u društvu. Ovakve dame ne prihvataju nikakav kompromis, već se upravljaju prema sopstvenoj volji.

Ukoliko su dijamanti “must have” svakog vašeg izlaska, onda je jasna poruka koju šaljete. Glavni ste i uživate u tome, to svi vide i ni od koga ne krijete da vam prija centar pažnje. Ovakve dame blistaju u svakom trenutku i na svakom mestu.

2 comments on “Omiljene minđuše otkrivaju vaš karakter”

  1. Nekako obozavam onaj izgled jako kratke kose i velikih upadljivih mindjusa. To verovatno vucem iz detinjstva jer me podseca na moju majku u najlepsim godinama. Nekako je moderno, atraktivno, edgy a opet moze biti jako sofisticirano.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Copyright Beograd na drugačiji način. 2024
Tech Nerd theme designed by FixedWidget