Koje osobine su karakteristične za muškaraca u znaku raka?

Skoro da je u društvu nemoguće ne prepoznati muškarca u znaku raka. S obzirom da se radi o kulturnom muškarcu lepih manira i lepog ponašanja, muškarac u znaku raka privlači pažnju gde god se pojavi.

Pripadnici jačeg pola rođenih u ovom znaku su tradicionalisti po prirodi, poštuju instituciju kao što je brak a porodica je za njih svetinja. 

Izuzetno su saosećajni, posebno prema nemoćnim i nezaštićenim osobama pa su takvima uvek spremni da pomognu. Glavni moto muškarca u znaku raka je „učiniti svet lepšim i boljim prostorom za život“.

Takođe, uvek ih možete sresti na mestima na kojima se volontira i prikuplja pomoć bolesnim i starijim licima zbog toga što su veoma emotivni i sve primaju k srcu. 

Muškarac u znaku raka preferira ozbiljne ljubavne veze

Naime, teško da ćete naleteti na ovaj zodijački znak koji nije za ozbiljnu vezu kada se zaljubi do ušiju. Muškarac u znaku raka ne voli avanture i neformalne veze koje nemaju neku ozbiljniju priču. Pa tako, ako ne želite da se vezujete za nekoga, ovakvog muškarca slobodno zaobiđite u širokom luku. Samo ćete bespotrebno gubiti vreme. 

Rak voli svim svojim srcem, i ostaje veran svom partneru do kraja života. Sa druge strane muškarac u znaku raka isto ovo može i očekivati i od svoje lepše polovine. 

U nekim situacijama ume da pokaže malu dozu ljubomore i posesivnosti, a prevaru vam nikada neće oprostiti. 

Ako volite iznenađenja i romantiku, odlučite se za muškarca u znaku raka

Muškarac u znaku raka je romantična duša koja vas može iznenaditi nekim gestom u trenutku kada to od njega najmanje očekujete. Na primer, ostaviće vam pismo ili cveće na pragu, vašu omiljenu čokoladu na kojoj će napisati posvetu, pripremiti vam ukusnu večeru uz sveće itd. Obožavaju poeziju i muziku, pa su skloni pisanju stihova kada su zaljubljeni i kada iskreno vole. 

Kakvu karijeru može da izgradi muškarac u znaku raka?

Iako važe za vredne i marljive radnike, nisu ljubitelji prevelike gužve na poslu. To znači da pri obavljanju poslovnih aktivnosti ne vole da im neko stoji nad glavom kao ni da ih pritiska i naređuje. 

S obzirom da najviše cene vreme provedeno kod svoje kuće, lako će se opredeliti za rad iz sopstvene fotelje ako za to imaju mogućnost. Kao kolega, muškarac u ovom horoskopskom znaku je veoma predusretljiv uvek spreman da pomogne.

Po prirodi nisu neki karijeristi, jer im je porodica na prvom mestu. 

Koje su im slabe tačke kada je zdravlje u pitanju?

Emotivni su, a neretko neke situacije iz okruženja doživljaju „lično“ pa se onda desi da se povuku u svoju ljušturu i neko vreme ne izlaze iz nje, sve dok ih patnja ne prođe. Slabe tačke su  im stomak, želudac kao i urinarni trak. Savetuje im je da vode računa o ishrani upravo zbog usporenog metabolizma. 

Reč je o osobama koji su hedonisti kada je konzumiranje hrane i pića u pitanju, pa od njih neretko možete čuti kako se žale da su se prejeli ili da su popili koje pivo više. 

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Copyright Beograd na drugačiji način. 2024
Tech Nerd theme designed by FixedWidget