Kako da vereničko prstenje ostavi bez daha

Kupovina prstena za dragu osobu može da bude sa i bez povoda. Kako je vrlo često to simbol veridbe, odnosno spajanja dve osobe i izraz ljubavi, pažnje i poštovanja, vereničko prstenje danas se najčešće bira sa ovim, veoma značajnim povodom. Ono što je značajno, jeste da vereničko prstenje bude odabrano tako da ostavi bez daha voljenu osobu. 

Mnogo je različitih modela nakita, među kojima je nekada i teško pronaći vereničko prstenje koje će biti jedinstveno i odgovarati ukusu osobe. Najbolja opcija jeste odabrati zlato, jer je danas dostupna široka paleta boja, njihove kombinacije, čak i dodatnih materijala koji zaista izazivaju opšte oduševljenje. 

Vereničko prstenje treba da ima odgovarajuću boju

Kako je danas na tržištu dostupno vereničko prstenje koje može biti žute, bele, roze boje, čak u njihovoj kombinaciji, bitno je pronaći adekvatan ton modela. Najbolje je utvrditi koju boju zlata voljena osoba voli. Na primer, razgovorom nekada neobavezno o burmama, može se ustanoviti i koja boja za vereničko prstenje bi bila odgovarajuća, jer je bitno da to bude jedna nijansa zlata. 

Pored toga, ukoliko žene već nose neki nakit – drugi prsten, narukvicu ili sat na primer, najbolje je odabrati vereničko prstenje koje će biti isti boje kao i ostatak odabranih dragocenosti koje već svakodnevno voli da nosi. Ukoliko se radi o raznobojnom izboru u smislu da sat ima više boja, isto prsten ili narukvica, onda vereničko prstenje može da bude kupljeno prema slobodnom izboru. Takođe, ukoliko žena već nosi prsten, savršen način da se proceni veličina može prema postojećem, kada bar na kratko skine sa ruke.

Vereničko prstenje treba da ima kamen

Iako postoje osobe koje ne vole klasično vereničko prstenje koje karakteriše jedan veći kamen u sredini, poželjno je da bude odabran model koji ima bar neki tip ovog blistavog i sjajnog dodatka. Ne mora nužno i uvek da se radi o velikom kamenu na sredini, koji će nekome i smetati u svakodnevnim aktivnostima, već to može da bude i minijaturan dodatak bez ispupčenja. Bilo da se radi o prstenu od belog, žutog, roze zlata ili kombinacije boja, kamen može savršeno da izgleda i kada nije u pitanju ista nijansa kao ostatak prstena.  

Neke od dama obožavaju upečatljivo vereničko prstenje, koje ima na primer baš dijamant, brilijant, žad, rubin i drugo drago kamenje koje povlači boju kamena, što je vrlo skup izbor i kada je ovaj dodatak minijaturan, a tek kada je veći cene budu vrtoglavo visoke. Pored toga, kamen može biti i u zelenoj, plavoj, roze ili bilo kojoj drugoj boji, posebno ukoliko je u pitanju klasični cirkon, što je ujedno i jeftinije. Svakako, kamen je deo koji vereničko prstenje treba da ima, u jednom od velikog broja dostupnih modela može se pronaći odgovarajući za svaku voljenu ženu. 

Vereničko prstenje treba da u potpunosti ostavi bez daha voljenu osobu, osvoji je u trenu i izazove takvo oduševljenje da jedino što može izbovoriti u tom trenutku bude „da“. Važno je napraviti odabir prema boji nakita koju osoba inače voli, zatim proceniti okvirno veličine i izabrati vereničko prstenje koje ima kamen, jer to je pravi simbol koji pokazuje da se radi o tom jedinstvenom činu. 

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Copyright Beograd na drugačiji način. 2024
Tech Nerd theme designed by FixedWidget