Izbor donjeg veša za svadbu – sve što treba da znate

Venčanje je jedan od najinteresantnijih i najlepših događaja u životima mnogih. Naravno, govorimo o parovima koji se istinski vole i poštuju i kojima je upravo to motiv da se venčaju i prirede proslavu tim povodom.

Na ovaj način oni krunišu svoju ljubav, slave ljubav, poštovanje, slave sve što je bilo i sve što dolazi. Svaka mlada verovatno brine o mnogim sitnicama koje su usko vezane za njen izgled – poput venčanice, zatim cipela, a onda vodi računa o frizuri, šminci, nakitu, koži, haljini koju će nositi nakon venčanice. Ono što je jako interesantno jeste da naravno mlade razmišljaju i o donjem vešu za svadbu, kao i o podvezicama. I nekada najviše napora bude uloženo u pronalaženje dobrog donjeg veša, ali i odgovarajuće podvezice. O ovome se inače ne piše i ne govori mnogo, pa smo odlučili da istražimo ovu temu. Imamo nekoliko saveta za vas, kako bismo vam olakšali izbor.

Kakav donji veš izabrati za dan svadbe?

Sve naravno zavisi od samog tipa venčanice. Uzmite u obzir da je kolekcija ženskog donjeg veša i te kako obimna i da ćete sigurno naći sve što vam je potrebno, samo je potrebno i da malo tragate za tim. I sami znate da postoji mnogo radnji sa ženskim donjim vešom, ali da vam neće sve odgovarati, tako da prvo nađite one za koje mislite da imaju šta vam treba i krenite u potragu. Uz neke venčanice će dobro doći korset, koji je prilagođen venčanici, koji će istaći vašu figuru, koji se neće videti, ali koji će kada skinete venačnicu izgledati savršeno za vašu prvu bračnu noć. Ukoliko je venčanica takvog kroja da ne možete da nosite korset, onda naravno birate odgovarajući brushalter. Treba naravno da obratite pažnju na to kako vam stoji, ali ga obavezno probajte uz venčanicu, pre nego li ga uzmete, jer nekim venčanicama brushalter potpuno može da promeni izgled.

O čemu treba voditi računa

Kada je reč o ženskom donjem vešu za svadbe, posebno vodite računa o gaćicama. Važno je pre svega da vama bude udobno, ali je važno i da se ne vidi tj. da se ne ocrtava, posebno kada nosite usku haljinu. Na drugom mestu, bratele od brushaltera ne treba da se vide. U redu ako ih sama venčanica pokriva, ali ako ne, bratele nikako nisu dobrodošle na vašem večanju. Onda pronađite drugačiju vrstu brushaltera, koja će vam odgovarati.

Podvezica

Podvezica može da bude onakva kakva vi želite da bude. U radnjama koje prodaju ženski donji veš postoji veliki izbor i svadbenih podvezica, ali i onih običnih. Postavlja se i pitanje koje boje treba da bude podvezica. Pa može da bude crvene, može da bude i bele, a postoji i jedno verovanje da treba da bude plave boje. Dakle, na venčanju mlada treba da nosi nešto novo, nešto pozajmljeno i nešto plavo. Postoji i taj običaj. S obzirom da se plava boja ne uklapa u koncepciju celog izgleda, mlada često nosi plavu podvezicu, jer se ona jedina  ne vidi. 

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Copyright Beograd na drugačiji način. 2024
Tech Nerd theme designed by FixedWidget